Voor een caravan kopen bent u bij ons aan het juiste adres. Veneboer Caravans en Campers is sinds 1995 trotse dealer van Bürstner caravans. Sinds 2011 hebben wij Bürstner campers aan ons assortiment toegevoegd.

Bürstner behoort tot de belangrijkste caravan- en camper fabrikanten. En niet zonder reden: de meer dan 55 jaar lange geschiedenis van het bedrijf wordt gekenmerkt door de passie voor onmiskenbaar design en praktijkgerichte innovatie en de bereidheid voor unieke dienstverlening. Of, met andere woorden, één duidelijke doelstelling: wie met een Bürstner onderweg is moet zich steeds grenzeloos thuis voelen. Dit is terug te zien in de campers van Bürstner. Als u een Bürstner camper binnenstapt krijgt u een huiselijk en comfortabel gevoel. Hieronder staat een overzicht van de verschillende klassen Bürstner campers.

 

Bürstner Lineo T

Lineo T – Ontdek de gloednieuwe Lineo T, de eerste halfintegrale Ford camper van Bürstner, voor een aantrekkelijke all-in prijs in de vertrouwde #overalthuis stijl. De verschillende indelingen en het moderne interieurconcept geven uw reisdromen alle ruimte. Hoogwaardige materialen, heldere kleuren en slimme oplossingen, zoals de draaibare stoelen of de vario badkamer, laten niets te wensen over in deze camper uit de compacte klasse. Ontdek nu alle lay-outs en ga aan de slag.

 

Bürstner Limited T

Limited T – Al aan de buitenkant herkent men de exclusieve buitengrafiek: Daar komt iets bijzonders aan. Deze unieke uitstraling komt ook tot uiting in het interieur en verwent u met een exclusieve uitrusting. De Bürstner uitvinding van het hefbed in de halfintegrale camper natuurlijk ook te vinden in uw Limited T (optioneel beschikbaar voor alle indelingen). Veel slimme en functionele details zoals het nieuwe Vario-bad, het Skyroof of de zijwandbekleding in keuken en zithoek completeren het totaalbeeld van het volledig uitgeruste voertuig perfect. Voel je thuis, waar u ook heen gaat.

 

Lyseo TD – De Lyseo TD is de onbetwiste ster van Bürstner. Sinds de marktintroductie in 2016 heeft het semi-integrale model vele klanten in heel Europa overtuigd van zijn charismatische en praktische voordelen. Het grootste kenmerk is natuurlijk de Thermo Floor dubbele bodem, die het gebruik het hele jaar door mogelijk maakt.Maar wat ook bijdraagt aan het succes zijn de vele mogelijkheden die de Lyseo TD serie  biedt. Traditionele of eerder atypische indelingen, verkrijgbaar in standaard of Harmony Line versie, zodat er gegarandeerd een Lyseo TD is die voor iedereen geschikt is. Uw persoonlijke thuis, speciaal voor u ontworpen.

 

Bürstner Lyseo TD Harmony Line

Lyseo TD Harmony Line – De Lyseo TD is de onbetwiste ster van Bürstner. Sinds de marktintroductie in 2016 heeft het semi-integrale model vele klanten in heel Europa overtuigd van zijn charismatische en praktische voordelen. Het grootste kenmerk is natuurlijk de Thermo Floor dubbele bodem, die het gebruik het hele jaar door mogelijk maakt.Maar wat ook bijdraagt aan het succes zijn de vele mogelijkheden die de Lyseo TD serie  biedt. Traditionele of eerder atypische indelingen, verkrijgbaar in standaard of Harmony Line versie, zodat er gegarandeerd een Lyseo TD is die voor iedereen geschikt is. Uw persoonlijke thuis, speciaal voor u ontworpen. In de uitrustingslijn van de Harmony Line verfijnen het elegante exterieurbeeld, het uitgebreide uitrustingspakket, de prachtige ambiance met veel indirecte lichtbronnen en de hoogwaardige bekleding het voertuig. Je verdient het beste…

Bürstner Lyseo TD Gallery Harmony Line

Lyseo TD Gallery Harmony Line – Met de Prototype Lyseo Gallery heeft Bürstner in 2021 een innovatieve mijlpaal gezet op het gebied van alkoof campers. Nu gaat de bekroonde halfintegrale camper met opblaasbaar dak in serieproductie met twee compacte indelingen. De camper is gebaseerd op de beproefde Lyseo TD-serie en heeft een doorlopende functionele dubbele Thermo-Floor-vloer voor een aangenaam loopgevoel. Ontdek nu alle details van de nieuwste Bürstner camper.

 

Bürstner Lyseo I Harmony Line

Lyseo I Harmony Line – De nieuwe Lyseo I onderstreept dit het hele jaar door. Als integrale camper voor de middenklasse overtuigt de nieuwkomer op Fiat Ducato vooral met zijn hoogwaardige uitrusting, een behaaglijk interieurconcept en een grote ergonomie. Het voertuig is verkrijgbaar in vijf indelingsvarianten voor maximaal vier personen. Om de typische Bürstner overalthuis sfeer te waarborgen, is de camper standaard uitgerust met een elektrisch bediend hefbed en de beproefde Bürstner dubbele Thermo-Floor vloer. Maar dat is nog maar het begin. Er wachten nog vele andere hoogtepunten in het interieur op u.

 

Elegance – De Elegance is de meest luxe camper van Bürstner. Wie voor een Elegance kiest, maakt een statement. Voor wonen, comfort en royale ruimte. Hij geeft u de ruimte en de mogelijkheden om ook onderweg uw eigen levensstijl te ervaren. Een camper met veel aandacht voor detail waarin u zich overal thuis voelt. Wie onderweg is, heeft ruimte nodig voor de grote en de kleine dingen. De Elegance biedt maximale opbergmogelijkheden in combinatie met functionele uitrusting elementen. Reizen met een goed en veilig gevoel staat hierbij centraal.

 

Campeo – In de Campeo voel je je gewoon goed verzorgd. Geniet van rust, vrijheid en ontspanning. Of u nu samen kookt in de kleine maar fijne keuken met twee kookplaten en een compressorkoelkast of u verfrist in de uiterst functionele toiletcabine. Het kan nauwelijks compacter en wendbaarder zijn en toch comfortabel! uw Campeo brengt u met plezier en betrouwbaar naar uw favoriete plek. Hij biedt u ideaal rijcomfort terwijl u op reis bent en gezellige ruimte als u ‘s avonds tot rust komt. De Bürstner campervan is meer dan alleen een vervoermiddel. Hij biedt alles wat je nodig hebt om je goed te voelen. Overal en altijd.

Bürstner Campeo 4x4

Campeo 4×4 – Gewoon doorrijden op het einde van geasfalteerde wegen, genieten van de verlaten natuur op ontoegankelijke plekjes of ‘s morgens wakker worden met het geluid van de golven in een afgelegen baai, dan bent u goed op weg met de Campeo 4×4. Alles inpakken en vertrekken. Deze camper met Citroën-chassis biedt u grenzeloze vakanties. De Campeo 4×4 voldoet aan alle overalthuis criteria. Hier kunt u na een spannende dag ontspannen onder de warme douche en uw batterijen weer opladen voor de volgende etappe van uw reis, met een heerlijk diner uit eigen keuken. Gewoon doorstarten met de krachtige vierwielaandrijving!.

Bürstner Delfin C

Bürstner Delfin – De echt mooie dingen in het leven zijn de spontane dingen. Daarom hebben wij voor u een metgezel gecreëerd in de vorm van de gloednieuwe Bürstner Delfin, die flexibiliteit en comfort vakkundig combineert. Ondanks zijn compacte afmetingen beschikt onze campervan over een volledig uitgeruste keuken en een grote en brede badkamer. Vele andere ergonomische highlights, zoals een draaibaar tafelblad of een tot tweepersoonsbed verschuifbare lattenbodem, ronden het beproefde overalthuis-concept af. De Renault Master camper is standaard verkrijgbaar in de Limited Edition. Compacter, wendbaarder en comfortabeler is haast niet mogelijk.

Bürstner Lineo C

Bürstner Lineo CLineo – Even een spontane pauze? Met de nieuwe Bürstner Lineo op basis van de Ford Transit bent u altijd klaar om te vertrekken, waar u ook naartoe gaat. Deze Bürstner Camper Van combineert een fantastisch comfort en een ruimtelijk gevoel met de flexibiliteit van een compact model. In de nieuwe Lineo C 590 met een vrije zichtlijn en 199 cm stahoogte beleeft u een bijzonder royale ruimte-indeling en verheugt u zich op extra’s zoals een verwarmde dubbele bodem of een 2 meter lang XXL-dwarsbed achterin, dankzij de aan beide zijden standaard gemonteerde “slaapplaatsverbredingen”. Zo kunnen ook “grote” campingliefhebbers eindelijk genieten van een gezonde en rustgevende nachtrust.

 

Eliseo – Of het nu gaat om sportactiviteiten, een weekendje weg of een zomervakantie, de Eliseo is DE campervan voor al uw avonturen. Hij combineert de lifestyle van een Van en het maximaal comfort in een compacte ruimte, zodat u gemakkelijk op weg kunt, waar u ook bent. De Eliseo laat niets te wensen over, noch wat betreft de slaapplaatsen, noch wat betreft de zitplaatsen. Dimbare, indirecte verlichting en een comfortabele zitgroep zorgen voor een gezellige sfeer. Of het nu gaat om een enkele of dubbele bedoplossing, bar-uitvoering met sideboard en tafel of extra hoge koelkast – het hoeft u aan niets te ontbreken.

 

Copa De Copa is een compacte buscamper met slaaphefdak. De basis van deze buscamper is de Ford Transit Custom. Ondanks de compacte buitenmaat is er plek voor tot aan zes personen. De Copa is ook uitermate geschikt als auto voor alledaags gebruik. Ook met een groot gezin. De Copa heeft een railsysteem voor het interieur. Hierdoor kunt u hem erg flexibel gebruiken.

Onze nieuwe Bürstner campers worden afgeleverd met 2 jaar garantie op de camper en het motorische gedeelte en 10 jaar op waterdichtheid. Voorwaarde hiervoor is een jaarlijkse controle (tegen meerprijs) bij een Bürstner-contractpartner.

Terug naar overzicht

Deze presentatie bestaat niet (meer)...