Bürstner caravans

Veneboer Caravans en Campers is sinds 1995 trotse dealer van Bürstner caravans. U bent bij ons aan het juiste adres voor een betrouwbare, functionele en stijlvolle caravan. Voorzien van alle gemakken waar u tijdens uw vakantie naar op zoek bent. De caravans van Bürstner staan bekend om hun sfeervolle en moderne uitstraling, met modellen die voor ieder segment betaalbaar zijn. De productlijn van Bürstner bestaat uit de volgende toonaangevende typen: de Premio Life, de Premio, de Premio Plus en de Averso Plus, verkrijgbaar in verschillende indelingen.  

Bürstner dealer

Als Bürstner dealer bent u bij ons op de juiste plek voor de meest actuele modellen. Een caravan kopen om stijlvol en comfortabel op vakantie te gaan? Bezoek Veneboer Caravans en Campers en maak kennis met de stijlvolle Premio en Averso. Beide typen kennen een uitvoering voor twee personen, maar ook voor gezinnen. Alles binnen de caravan richt zich op het ‘thuisgevoel’, terwijl u op vakantie bent in eigen land, of natuurlijk in het buitenland.

Het interieur van de Bürstner caravan staat bekend om haar hefbed. Een hefbed kunt u tijdens gebruik naar beneden halen, en na gebruik weer functioneel omhoog heffen, zodat u de ruimte efficiënt kunt invullen. Ook binnen het overige design van de Bürstner caravan is rekening gehouden met ruimte, sfeer en functionaliteit.

Intercavaning

Intercaravaning is één van Europa’s grootste vakhandelaren en staat bekend staat om haar kwaliteit en professionaliteit op gebied van caravans en campers. Doordat er meer dan 40 dealers bij intercaravaning aangesloten zijn, ontstaat er een sterke onderhandelingspositie. Hierdoor krijgen Intercaravaning dealers scherpere aanbiedingen bij caravan fabrikanten.

Inter Caravaning

Occasions Bürstner caravan

Bürstner behoort tot de belangrijkste caravan- en camper fabrikanten. En niet zonder reden: de meer dan 55 jaar lange geschiedenis van het bedrijf wordt gekenmerkt door de passie voor onmiskenbaar design en praktijkgerichte innovatie en de bereidheid voor unieke dienstverlening. Of, met andere woorden, één duidelijke doelstelling: wie met een Bürstner onderweg is moet zich steeds grenzeloos thuis voelen. Dit is terug te zien in de caravans van Bürstner. Als u een Bürstner caravan binnenstapt krijgt u een huiselijk en comfortabel gevoel.

Premio life 

De Premio Life kenmerkt zich door meerdere interessante voordelen: licht van gewicht, compact, wendbaar en dat met een buitengewoon aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding. De Premio Life kenmerkt zich volgens een gunstige prijs- en prestatieverhouding. Een fijn model voor zowel de beginnende vakantieganger als de doorgewinterde liefhebbers van authentiek vakantie vieren.

Premio life
Premio

Premio

De Premio is een echte bestseller. Hij combineert alle voordelen van een moderne caravan met een buitengewoon attractieve prijs-kwaliteitsverhouding. De diverse indelingen bieden voor iedereen wat wils – van compacte caravan voor twee of gezinscaravan tot ruimtewonder met tot zes slaapplaatsen. Allen bijzonder gunstig in aanschaf – en allemaal zo samengesteld dat u zich meteen overal thuis voelt.

Premio Plus

De Premio Plus is een duidelijk voorbeeld van een moderne caravan met een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. Uniek hefbed-concept in het middensegment met een enorm laadvermogen. De Premio Plus verbindt maximaal ruimtegebruik met zijn compacte afmetingen. Dit wordt mogelijk gemaakt door het unieke hefbed-principe. Een optimale combinatie voor gezinnen waar iedereen zijn eigen plek wil hebben.

Premio Limited

Premio Limited

Al zijn de producten van Bürstner op zich al klaar om op vakantie te gaan, krijgen de meest succesvolle indelingen van de Premio-serie een speciaal extraatje met de ‘Limited’-uitvoering. Zo biedt Bürstner ook in het nieuwe modelseizoen een extra portie design en ergonomie tegen de beste prijs! Binnen de indeling is rekening gehouden met voorramen, een afdekking voor de trekhaak, een beugel voor een flatscreen-tv, gas- en gecombineerde stopcontacten en stabilisatoren inclusief stootkussens. 

Averso Plus

Elegant design buiten en modern meubelconcept binnen. Uniek hefbed-concept in het luxesegment. Maximaal ruimtegebruik met tegelijkertijd compacte afmetingen – en zo geringer gewicht dan bij vergelijkbare caravans. De Averso Plus biedt u een complete en gemaximaliseerde ruimte, zodat u tijdens uw vakantie ook gerust binnen kunt zitten als het buiten regent. Het design, de vormgeving, het gewicht: alles is gemaakt op basis van de kennis van vandaag.

Averso Plus

Specificaties Bürstner caravan

Onze nieuwe Bürstner caravans worden afgeleverd met 2 jaar garantie op de caravan en 10 jaar op waterdichtheid. Voorwaarde hiervoor is een jaarlijkse controle (tegen meerprijs) bij een Bürstner-contractpartner. We vertellen u graag meer! Neem contact met ons op en ontdek alles over de caravans van Bürstner.

Terug naar overzicht

Deze presentatie bestaat niet (meer)…