In verband met leveringsproblemen is ons verhuurprogramma nog niet definitief. Wij streven ernaar om al onze verhuur campers met automatische transmissie aan te bieden. Wij verhuren vier campers met verschillende indelingen waaronder één buscamper. Onze verhuur campers zijn voorzien van zonnepaneel, fietsendrager geschikt voor 2 fietsen, gasflessen en enkele overige camper benodigdheden.

Hieronder staat ons verhuurprogramma globaal beschreven:

Camper 1: Buscamper tussen 6,00 meter en 6,50 meter lang en 2,05 meter breed met 3 slaapplaatsen. Deze camper kost in het laagseizoen € 850,- en hij kost in het hoogseizoen € 1.050,-. Dit is de meest compacte camper en deze is uitermate geschikt voor stedentrips, b-wegen en grote afstanden rijden.

Camper 2: Smalle half integraal camper tussen 6,00 meter en 6,50 meter lang en 2,12 meter breed met een dwarsbed en 3 slaapplaatsen. Deze camper kost in het laagseizoen € 850,- en hij kost in het hoogseizoen € 1.050,-. Dit is de meest compacte half integraal camper en deze is uitermate geschikt voor stedentrips.

Camper 3: Smalle half integraal camper tussen 6,50 meter en 7.00 meter lang en 2,12 meter breed met lengtebedden en 3 slaapplaatsen. Deze camper kost in het laagseizoen € 850,- en hij kost in het hoogseizoen € 1.050,-. Dit is de allround camper die makkelijk rijdt en relatief ruim is.

Camper 4: Standaard half integraal camper rond 7.00 meter lang en 2,32 meter breed met lengtebedden en 3 of misschien 4 slaapplaatsen. Deze camper kost in het laagseizoen € 950,- en hij kost in het hoogseizoen € 1.190,-. Dit is meest comfortabele camper met een ruim interieur en dubbele vloer voor extra goede isolatie.

 

Filters

Wij van Veneboer Caravans & Campers willen u bedanken voor het bezoeken van onze pagina van ons camperverhuur. Met ruim 30 jaar ervaring bent u bij ons aan het juiste adres voor het huren van een camper. Wij zijn Dealer van Bürstner Caravans, Campers en buscampers, Adria Caravans en VANTourer buscampers, tevens zijn wij sinds 2015 als enige Nederlandse caravan- en camperbedrijf aangesloten bij de Duitse inkoopgroep Intercaravaning (IC-Line).

Waarom een camper huren?

U vraagt zich misschien af waarom u een camper zou huren. Wij begrijpen dat heel goed, want het huren van een camper is niet iets alledaags. Toch maken steeds meer mensen hier gebruik van. De voordelen van het huren van een camper hebben betrekking op het gemak. Onderhoud, stalling en de verzekeringen zijn al voor u geregeld. Dat maakt dat het huren van een camper altijd een goede keuze is.

Waarom een camper huren bij Veneboer Caravans & Campers?

De vrijheid om uw vakantie uit te stippelen zoals u zelf wilt, een luxe en comfortabele slaapplaats overal waar u gaat en een vakantie die begint op het moment dat u thuis wegrijdt. Dit zijn de voordelen van een camper huren bij Veneboer Caravans & Campers! Bovendien wordt u niet belast met de aanschafkosten, onderhoudskosten, stallingskosten, wegenbelasting en verzekeringskosten die bij het bezit van een camper of buscamper komen kijken.

Kampeerinventaris

Bij Veneboer Caravans & Campers staat service centraal. Onze prioriteit is om u zorgeloos op pad te laten gaan. Een zorgeloze vakantie, daar doet u het namelijk voor. Dat is ook dan ook de reden dat u, wanneer u een camper huurt bij Veneboer Caravans & Campers, de volgende kampeerinventaris gratis erbij geleverd krijgt:

  • kabels 230V en verloop
  • oprijblokken
  • veiligheidshesjes
  • gasflessen
  • toiletvloeistof

Camperverhuur bij Veneboer Caravans & Campers geschiedt via de algemene BOVAG verhuurvoorwaarden. Een camper huren? Dat doet u bij Veneboer Caravans & Campers!

Heeft u vragen? Vul dan ons contactformulier in.