NIEUWE CARAVANS

Terug naar overzicht

Deze presentatie bestaat niet (meer)...

Wilt u een nieuwe caravan kopen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Veneboer Caravans & Campers is de trotse dealer van Bürstner caravans en campers, alsmede Adria caravans. In onze showroom staan de nieuwste caravans te koop. Op deze pagina kunt u onze nieuwe caravans bekijken, maar langskomen is natuurlijk extra leuk. Zo kunt u ervaren hoe onze caravans en campers er in het echt uitzien en ervaart het echte kampeergevoel.

BOVAG caravans

Veneboer Caravans & Campers is een aangesloten bedrijf bij de BOVAG. onze caravan occasions kunnen worden afgeleverd met een BOVAG afleverbeurt. De caravan wordt dan volledig gecontroleerd op meer dan 60 onderdelen door erkend keurmeester in onze professionele werkplaats. Op deze manier kunnen wij u een jaar garantie op uw caravan bieden.

Waar moet ik op letten bij het kopen van een nieuwe caravan?

Gewicht – bij het gewicht van de caravan is het belangrijk dat je weet wat jouw auto aan gewicht mag trekken. Daarnaast is er een limiet per rijbewijs wat je maximaal mag vervoeren. Dus gewicht auto + caravan. Met een rijbewijs B mag u:

  • Een combinatie trekken van max. 3500 kg.
  • Daarbij mag de caravan niet zwaarder zijn dan de auto.

Kogeldruk – de kogeldruk kun je vinden op de trekhaak van je auto. Dit is het verticale, maximale gewicht dat op je trekhaak mag steunen. Wanneer je boven deze kogeldruk gaat zitten wordt het onveilig om te rijden en is je wegligging minder.

De gewenste indeling – De gewenste indeling speelt in op de samenstelling van uw reisgroep en de locatie waar u naartoe reist. Hoeveel slaapplaatsen zijn er nodig, besteed u veel tijd buiten of trekt u zich ‘s avonds vaak even terug? Etc.

Indien u geïnteresseerd bent in één van onze nieuwe caravans, druk dan op de knop ‘inruilvoorstel’! heeft u na het bekijken van ons aanbod nog vragen? Twijfel niet en neem vrijblijvend contact met ons op, of kom langs in onze showroom. Een caravan kopen doet u bij Veneboer Caravans & Campers.