Bovag schadeherstel

Schade aan uw caravan of camper is erg vervelend en u wilt natuurlijk dat het zo snel mogelijk wordt gerepareerd, dit zodat u weer kunt genieten van uw vakantie. In onze werkplaats is dit mogelijk. Wij kunnen uw caravan repareren of uw camper repareren met BOVAG garantie.

U moet kunnen vertrouwen op uw kampeermiddel. Laat de schade aan uw caravan, camper of vouwwagen daarom herstellen bij een BOVAG-bedrijf. Bij een BOVAG-bedrijf werken vakbekwame mensen die gespecialiseerd zijn in het herstellen van schade. Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit, garantie en een uitstekende service.

Er komt veel kijken bij de reparatie van een kampeermiddel. Niet alleen het herstellen van de caravan, camper of vouwwagen zelf, maar denk ook aan het melden van de schade en de afhandeling met de verzekering. Veneboer caravans en campers regelt het volgende voor u:

  • De aanname van de schade
  • Taxatie van de schade
  • Contact en afhandeling met de schade-expert
  • Reparatie van de schade
  • Teruggave van het kampeermiddel
  • Administratie richting de verzekeraar

Het is al vervelend genoeg dat u schade heeft. Wij kunnen veel werk voor u uit handen nemen. U meld de schade bij uw verzekering en bij ons aan en wij gaan voor u aan de slag. Wij werken met veel verzekeringsmaatschappijen samen o.a Unive, Achmea, Aveco.

LET OP! Om teleurstelling te voorkomen waarschuwen wij u dat de levertijd van onderdelen langer kan zijn dan u zou verwachten.

Heeft u schade? Vul het onderstaande formulier in en wij doen ons best om u zo snel mogelijk te helpen. LET OP! Omschrijf uw vraag duidelijk en wees zo specifiek mogelijk. Houdt er rekening mee dat wij de linker- en rechterkant van de caravan of camper zien vanuit de rijrichting.    Kopie kentekenbewijs

    Foto's