BOVAG-schadeherstel

Schade aan uw caravan of camper is erg vervelend en u wilt natuurlijk dat het zo snel mogelijk wordt gerepareerd, dit zodat u weer kunt genieten van uw vakantie. In onze werkplaats is dit mogelijk. Wij kunnen uw caravan repareren of uw camper repareren met BOVAG-garantie.

U moet kunnen vertrouwen op uw kampeermiddel. Laat de schade aan uw caravan, camper of vouwwagen daarom herstellen bij een BOVAG-bedrijf. Bij een BOVAG-bedrijf werken vakbekwame mensen die gespecialiseerd zijn in het herstellen van schade. Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit, garantie en een uitstekende service.

BOVAG-norm

Om de kwaliteit te waarborgen heeft BOVAG een norm vastgesteld die gedragen wordt door de hele branche, door zowel opdrachtgevers als herstelbedrijven. Deze norm geeft alle partijen zekerheid en over de kwaliteit van de werkzaamheden.

Wat valt er onder de BOVAG-schadeherstel werkzaamheden?

Er komt veel kijken bij de reparatie van een kampeermiddel. Niet alleen het herstellen van de caravan, camper of vouwwagen zelf, maar denk ook aan het melden van de schade en de afhandeling met de verzekering. Veneboer caravans en campers regelt het volgende voor u:

  • Taxatie van de schade
  • Contact en afhandeling met de schade-expert
  • Reparatie van de schade
  • Teruggave van het kampeermiddel
  • Administratie richting de verzekeraar

Heeft u schade aan uw kampeervoertuig en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Kom bij ons langs of maar een afspraak voor het beoordelen van uw schade via 0512-521111.