Voor een caravan kopen bent u bij ons aan het juiste adres. Veneboer Caravans en Campers is sinds 1995 trotse dealer van Bürstner caravans.

Bürstner behoort tot de belangrijkste caravan- en camper fabrikanten. En niet zonder reden: de meer dan 55 jaar lange geschiedenis van het bedrijf wordt gekenmerkt door de passie voor onmiskenbaar design en praktijkgerichte innovatie en de bereidheid voor unieke dienstverlening. Of, met andere woorden, één duidelijke doelstelling: wie met een Bürstner onderweg is moet zich steeds grenzeloos thuis voelen. Dit is terug te zien in de caravans van Bürstner. Als u een Bürstner caravan binnenstapt krijgt u een huiselijk en comfortabel gevoel. Hieronder staat een overzicht van de verschillende klassen Bürstner caravans.

 

Premio life – De Premio Life kenmerkt zich door meerdere interessante voordelen: licht van gewicht, compact, wendbaar en dat met een buitengewoon aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding.

 

Premio – De Premio is een echte bestseller. Hij combineert alle voordelen van een moderne caravan met een buitengewoon attractieve prijs-kwaliteitsverhouding. De totaal elf indelingen bieden voor iedereen wat wils – van compacte caravan voor twee of gezinscaravan tot ruimtewonder met tot zes slaapplaatsen. Allen bijzonder gunstig in aanschaf – en allemaal zo samengesteld dat u zich meteen overal thuis voelt.

 

Premio Plus – Moderne caravans met een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. Uniek hefbed-concept in het middensegment met een enorm laadvermogen. De Premio Plus verbindt maximaal ruimtegebruik met zijn compacte afmetingen. Dit wordt mogelijk gemaakt door het unieke hefbed-principe. Een optimale combinatie voor gezinnen waar iedereen zijn eigen plek wil hebben.

 

Premio Limited – Al zijn de producten van Bürstner op zich al klaar om op vakantie te gaan, krijgen drie van de meest succesvolle indelingen van de Premio-serie een speciaal extraatje met de ‘Limited’-uitvoering. Zo biedt Bürstner ook in het nieuwe modelseizoen een extra portie design en ergonomie tegen de beste prijs!

 

Averso – Elegant design buiten en modern meubelconcept binnen. Haal meer uit uw vakantie. Met de Averso worden alle wensen vervuld, want deze luxe caravan overtuigt al op het eerste gezicht met een elegant design en scoort met zijn luxe standaarduitrusting.

 

Averso Plus – Elegant design buiten en modern meubelconcept binnen. Uniek hefbed-concept in het luxesegment. Maximaal ruimtegebruik met tegelijkertijd compacte afmetingen – en zo geringer gewicht dan bij vergelijkbare caravans.

 

Averso Harmony Line – Haal meer uit uw vakantie. Elegant design buiten en modern meubelconcept binnen. Haal meer uit uw vakantie. Met de Averso Harmony line worden alle wensen vervuld, want deze luxe caravan overtuigt al op het eerste gezicht met een elegant design en scoort met zijn luxe standaarduitrusting. Deze caravan heeft pakketvoordeel en is de meest luxe Bürstner caravan op de markt.

Onze nieuwe Bürstner caravans worden afgeleverd met 2 jaar garantie op de caravan en 10 jaar op waterdichtheid. Voorwaarde hiervoor is een jaarlijkse controle (tegen meerprijs) bij een Bürstner-contractpartner.