CARAVANS

Voor een caravan kopen bent u bij ons aan het juiste adres. Veneboer Caravans & Campers is trotse dealer van Bürstner caravans en Adria caravans. In onze showroom staan de nieuwste Bürstner & Adria caravans te koop.

Caravan merken

Veneboer Caravans & Campers is sinds 1995 dealer van Bürstner caravans. Ondertussen kunnen wij verschillende klassen aanbieden. Bürstner kwam in 1961 met hun eerste ontwerp de ‘Delfin’  en het merk is sindsdien niet meer weg te denken uit de caravan-branche. Duitse degelijkheid gecombineerd met een stijlvolle vormgeving en tijdloze details.

In Februari 2021 hebben wij verschillende klassen Adria caravans aan ons assortiment toegevoegd. Het merk betrad in 1965 met hun eerste model de markt voor caravans, en behoort inmiddels tot één van de grotere namen. Het merk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en stijl. Adria is een Sloveens merk dat sterk vertegenwoordigd is op de Europese markt.

Liever een tweedehands caravan? Bij Veneboer Caravans & Campers bieden wij ook een ruim aanbod occasion caravans aan van beide merken.

BOVAG

Veneboer Caravans & Campers is aangesloten bij BOVAG. Tijdens de BOVAG keuring worden meer dan 60 onderdelen van uw caravan gecontroleerd door een erkend keurmeester, en tevens worden onderdelen gerepareerd daar waar nodig. Na deze keuring krijgt u de BOVAG-keuringsticker met de datum van onderhoud en kunt u weer veilig de weg op.

Heeft uw caravan een keuring nodig? Maak een afspraak en wij nemen contact met u op.

Caravan occasions

Onze caravan occasions kunnen worden aangeboden met inbegrip van een BOVAG afleverbeurt. De caravan wordt dan volledig gecontroleerd en ‘kampeerklaar’ gemaakt. Na deze keuring kunnen wij u een jaar garantie bieden op uw occasion caravan. Zo ontvangt u bij ons altijd dezelfde hoge kwaliteit, maar dan voor een lagere prijs. Bekijk ons ruime aanbod in occasions en vind een geschikte caravan.

Bürstner caravan garantie

Onze nieuwe Bürstner caravans worden standaard geleverd met 2 jaar garantie op de caravan en 10 jaar op waterdichtheid. Voorwaarde hiervoor is een jaarlijkse controle (tegen meerprijs) bij een Bürstner-partner. Deze controle zorgt ervoor dat u ieder jaar vertrouwd geniet van uw vakantie.

Stalling caravan

Op zoek naar een stalling voor uw caravan? Bij Veneboer caravans en campers beschikken wij over een binnenstalling, overdekte stalling en buitenstalling waar u tegen gunstige tarieven uw caravan kunt stallen.

Benieuwd naar ons aanbod? neem een kijkje op de website voor onze nieuwe en tweedehands caravans of kom langs in onze showroom!