Bovag camper of caravan onderhoud

Goed onderhoud aan uw caravan of camper is belangrijk voor uw veiligheid en de veiligheid van andere weggebruikers. Ook gaat een goed onderhouden kampeervoertuig langer mee.

Veneboer Caravans en Campers is een aangesloten bedrijf bij de BOVAG, hierdoor is het mogelijk om uw caravan of camper bij ons aan te bieden voor een Bovag onderhoudsbeurt.

Tijdens de onderhoudsbeurt wordt er naar 60 verschillende punten gekeken  o.a naar de remmen, gas- en waterleidingen en banden. Bij goedkeuring van alle punten volgens het bijbehorende BOVAG rapport ontvangt u een sticker met het jaartal en de maand waarop de caravan of camper is goedgekeurd. Mochten er toch punten zijn die niet voldoen aan de eisen dan kunnen wij deze voor u repareren. Zo kunt u weer veilig op vakantie.

De prijs van een complete Bovag onderhoudsbeurt voor uw caravan bedraagt € 249,00.

Tevens is er de mogelijkheid om alleen het onderstel van uw caravan te laten controleren, te verstaan onder Bovag onderstelbeurt. Een Bovag onderstelbeurt voor uw caravan, vouwwagen, paardentrailer of aanhanger bedraagt € 195,00

Voor uw camper kunnen wij de opbouw controleren, ook te verstaan onder de Bovag opbouwbeurt voor kampeerauto’s. De Bovag opbouwbeurt voor uw kampeerauto bedraagt € 195,00.

Wilt u een Bovag onderhouds-, opbouw- of onderstelbeurt voor uw kampeervoertuig inplannen? Kom bij ons langs of neem telefonisch contact op via 0512-521111.