CAMPERS

Wilt u een camper kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Veneboer Caravans & Campers is exclusief dealer van Bürstner campers en buscampers En VANTourer buscampers. In onze showroom staan de nieuwste Bürstner campers en VANTourer buscampers nu te koop. Ook hebben wij altijd een ruim aanbod tweedehands campers. Benieuwd naar het stijlvolle comfort en de voordelen van een camper tijdens uw vakantie? Dan vertellen we u graag meer! Een camper kopen doet u bij Veneboer Caravans & Campers.

Bürstner Buscamper

Met trots mogen wij vermelden van Veneboer Caravans & Campers sinds kort dealer is van Bürstner Buscampers. De Burstner Buscampers staan bekend om hun comfort en flexibiliteit. Daarnaast is er een hoge isolatiewaarde, waardoor u ook met een koude buitentemperatuur comfortabel kunt overnachten in de buscamper. Uiteraard is er ook sprake van een verwarming die is opgenomen binnen het stijlvolle design van de buscamper. Sinds 2021 staat bij ons de eerste nieuwe Bürstner buscamper te koop!

Aangesloten bij BOVAG

Veneboer Caravans & Campers is als bedrijf aangesloten bij de BOVAG. Dit betekent dat onze tweedehands campers optioneel worden afgeleverd met een BOVAG beurt, een nieuwe APK en een benodigde servicebeurt. Wij kunnen u zes maanden garantie geven doordat de camper volledig gecontroleerd wordt op meer dan 60 verschillende onderdelen door een erkend keurmeester.

Bürstner garantie

Onze nieuwe Bürstner campers worden geleverd met 2 jaar garantie op de camper, overigens met een limiet tot 50.000 kilometer. Er wordt 10 jaar garantie op waterdichtheid geboden. Voorwaarde hiervoor is een jaarlijkse controle (tegen meerprijs) bij een Bürstner-contractpartner. De jaarlijkse controle resulteert in een camper die voldoet aan de strenge richtlijnen die Bürstner stelt aan haar campers.

Stalling

Op zoek naar een stalling voor uw camper of buscamper in de wintermaanden of simpelweg wanneer u even niet op vakantie gaat? Bij Veneboer caravans en campers beschikken wij over een ruime binnen stalling, overdekte stalling en buitenstalling waar u tegen gunstige tarieven uw camper kunt stallen. U kunt op ieder gewenst moment uw camper ophalen wanneer u weer op vakantie gaat.

Benieuwd naar ons aanbod om een camper te kopen? Neem een kijkje op de website voor onze nieuwe en tweedehands campers of kom langs in onze showroom!