CAMPERS

Voor een camper kopen bent u bij ons aan het juiste adres. Veneboer Caravans en Campers is trotse dealer van Bürstner caravans, campers en buscampers. In onze showroom staan de nieuwste Bürstner campers te koop. Ook hebben wij altijd een ruim aanbod tweedehands campers.

Veneboer caravans en Campers is sinds kort dealer van Bürstner Buscampers. Hier zijn wij erg trots op. Sinds 2021 staat bij ons de eerste nieuwe buscamper te koop.

U kunt op onze website ons aanbod tweedehands campers bekijken en onze nieuwe campers bekijken.

Veneboer Caravans en Campers is een aangesloten bedrijf bij de BOVAG. Onze  tweedehands campers kunnen worden afgeleverd met een BOVAG afleverbeurt, een nieuwe APK en een kleine servicebeurt. De camper wordt dan volledig gecontroleerd. Op deze manier kunnen wij u een jaar garantie op uw camper bieden en drie maanden op de motor.

Bovag

Onze nieuwe Bürstner campers worden afgeleverd met 2 jaar garantie op de camper met een limiet van 50.000 kilometer. Er wordt 10 jaar garantie op waterdichtheid geboden. Voorwaarde hiervoor is een jaarlijkse controle (tegen meerprijs) bij een Bürstner-contractpartner.