Voor een caravan kopen bent u bij ons aan het juiste adres. Veneboer Caravans en Campers is sinds 1995 trotse dealer van Bürstner caravans. Sinds 2011 hebben wij Bürstner campers aan ons assortiment toegevoegd.

Bürstner behoort tot de belangrijkste caravan- en camper fabrikanten. En niet zonder reden: de meer dan 55 jaar lange geschiedenis van het bedrijf wordt gekenmerkt door de passie voor onmiskenbaar design en praktijkgerichte innovatie en de bereidheid voor unieke dienstverlening. Of, met andere woorden, één duidelijke doelstelling: wie met een Bürstner onderweg is moet zich steeds grenzeloos thuis voelen. Dit is terug te zien in de campers van Bürstner. Als u een Bürstner camper binnenstapt krijgt u een huiselijk en comfortabel gevoel. Hieronder staat een overzicht van de verschillende klassen Bürstner campers.

 

Travel Van – De Travel Van maakt indruk met zijn compacte afmetingen, waardoor het een wendbaar voertuig is op kustwegen, serpentines of smalle steegjes. Het exterieur design met zijn stijlvol gevormde cappuccino verleent de Travel Van een sportief uiterlijk, dat door de breedte van slechts 2,20 m nog eens extra benadrukt wordt. Daarvan merkt u aan de binnenzijde niets, want de toepassing van in de praktijk geteste oplossingen schept royale ruimtelijke omstandigheden voor veel plezier. Reizen is gemakkelijk met de Travel Van!

 

Delfin T – De Delfin behoudt de meest opvallende elementen van zijn voorganger, zoals het typische blauw dat te vinden is in fijne accenten en in het dolfijnvormige logo aan de buitenkant. En ook binnenin is er alles wat de Delfin tot een typische Bürstner maakt: zachte en harmonieuze vormen, Riva Loft-meubels met kastdeuren in hoogglans design, twee textielvarianten met de “Delfin” bekleding en een harmonieuze lichtsfeer.

 

Limited T – Al aan de buitenkant herkent men de exclusieve buitengrafiek: Daar komt iets bijzonders aan. Deze unieke uitstraling komt ook tot uiting in het interieur en verwent u met een exclusieve uitrusting. De Bürstner uitvinding van het hefbed in de halfintegrale camper natuurlijk ook te vinden in uw Limited T (optioneel beschikbaar voor alle indelingen). Veel slimme en functionele details zoals het nieuwe Vario-bad, het Skyroof of de zijwandbekleding in keuken en zithoek completeren het totaalbeeld van het volledig uitgeruste voertuig perfect. Voel je thuis, waar u ook heen gaat.

 

Lyseo TD – De Lyseo TD is de onbetwiste ster van Bürstner. Sinds de marktintroductie in 2016 heeft het semi-integrale model vele klanten in heel Europa overtuigd van zijn charismatische en praktische voordelen. Het grootste kenmerk is natuurlijk de Thermo Floor dubbele bodem, die het gebruik het hele jaar door mogelijk maakt.Maar wat ook bijdraagt aan het succes zijn de vele mogelijkheden die de Lyseo TD serie  biedt. Traditionele of eerder atypische indelingen, verkrijgbaar in standaard of Harmony Line versie, zodat er gegarandeerd een Lyseo TD is die voor iedereen geschikt is. Uw persoonlijke thuis, speciaal voor u ontworpen.

 

Lyseo TD Harmony Line – De Lyseo TD is de onbetwiste ster van Bürstner. Sinds de marktintroductie in 2016 heeft het semi-integrale model vele klanten in heel Europa overtuigd van zijn charismatische en praktische voordelen. Het grootste kenmerk is natuurlijk de Thermo Floor dubbele bodem, die het gebruik het hele jaar door mogelijk maakt.Maar wat ook bijdraagt aan het succes zijn de vele mogelijkheden die de Lyseo TD serie  biedt. Traditionele of eerder atypische indelingen, verkrijgbaar in standaard of Harmony Line versie, zodat er gegarandeerd een Lyseo TD is die voor iedereen geschikt is. Uw persoonlijke thuis, speciaal voor u ontworpen. In de uitrustingslijn van de Harmony Line verfijnen het elegante exterieurbeeld, het uitgebreide uitrustingspakket, de prachtige ambiance met veel indirecte lichtbronnen en de hoogwaardige bekleding het voertuig. Je verdient het beste…

 

Lyseo M Harmony Line – De Lyseo M Harmony Line is één van dé sterren in de #overalthuis wereld van Bürstner. Klassiek Bürstner-design, ruimtelijke vormgeving die wooncomfort recht doet en bewezen Mercedes-voertuigtechniek – dat is #wooncomfort op een nieuw niveau. De half integrale camper is al standaard met verschillende assistent systemen uitgerust, zoals men ze tot nu toe alleen bij personenwagens kent. Hij biedt u een uitzonderlijk interieurontwerp, hoogwaardige materialen, aangename sfeer en nieuwe stoffering combinaties. Dat is reizen op een nieuw niveau!

 

Elegance – De Elegance is de meest luxe camper van Bürsnter. Wie voor een Elegance kiest, maakt een statement. Voor wonen, comfort en royale ruimte. Hij geeft u de ruimte en de mogelijkheden om ook onderweg uw eigen levensstijl te ervaren. Een camper met veel aandacht voor detail waarin u zich overal thuis voelt. Wie onderweg is, heeft ruimte nodig voor de grote en de kleine dingen. De Elegance biedt maximale opbergmogelijkheden in combinatie met functionele uitrusting elementen. Reizen met een goed en veilig gevoel staat hierbij centraal.

 

Campeo – In de Campeo voel je je gewoon goed verzorgd. Geniet van rust, vrijheid en ontspanning. Of u nu samen kookt in de kleine maar fijne keuken met twee kookplaten en een compressorkoelkast of u verfrist in de uiterst functionele toiletcabine. Het kan nauwelijks compacter en wendbaarder zijn en toch comfortabel! uw Campeo brengt u met plezier en betrouwbaar naar uw favoriete plek. Hij biedt u ideaal rijcomfort terwijl u op reis bent en gezellige ruimte als u ‘s avonds tot rust komt. De Bürstner campervan is meer dan alleen een vervoermiddel. Hij biedt alles wat je nodig hebt om je goed te voelen. Overal en altijd.

 

Eliseo – De Eliseo is dé grote vernieuwing van het campervan concept van Bürstner. Hij combineert lifestyle en maximaal comfort in een compacte ruimte, zodat u altijd en overal gemakkelijk aan de slag kunt.

 

Copa De Copa is een compacte buscamper met slaaphefdak. De basis van deze buscamper is de Ford Transit Custom. Ondanks de compacte buitenmaat is er plek voor tot aan zes personen. De Copa is ook uitermate geschikt als auto voor alledaags gebruik. Ook met een groot gezin. De Copa heeft een railsysteem voor het interieur. Hierdoor kunt u hem erg flexibel gebruiken.

Onze nieuwe Bürstner campers worden afgeleverd met 2 jaar garantie op de camper en het motorische gedeelte en 10 jaar op waterdichtheid. Voorwaarde hiervoor is een jaarlijkse controle (tegen meerprijs) bij een Bürstner-contractpartner.