SERVICE & TECHNIEK

Veneboer Caravans & Campers is een servicegericht bedrijf. Naast verkoop, verhuur en bemiddeling bieden wij onze klanten een uitgebreid servicepakket. Voor service, techniek en onderhoud van uw caravan, camper of buscamper bent u bij Veneboer Caravans & Campers aan het juiste adres. Dat doen we overigens ook duurzaam, zodat u blijvend geniet van topkwaliteit op vakantie.

Veneboer Caravans heeft een eigen caravanstalling en camperstalling. U kunt bij ons voor gunstige tarieven uw caravan of camper stallen in onze binnenstalling, overdekte stalling of buitenstalling.

Accessoires

Naast ons aanbod in caravans en campers beschikken wij over één van de grootste kampeerwinkels van Noord-Nederland met veel accessoires. Wij hebben veel ervaring met het monteren van allerlei accessoires aan uw kampeervoertuig. Accessoires zijn van wezenlijk belang zodra u op vakantie gaat. Denk aan de luifel, een voortent en zelfs een airco. Zo zit u er ook altijd comfortabel bij onder extreem warme omstandigheden. De vakantie is niet compleet wanneer u accessoires vergeet      en deze wilt u graag in eigen land kopen. Kom dus bij ons langs voor caravan en camper accessoires.

BOVAG

Wanneer u op reis gaat wilt u er zeker van zijn dat u onderweg geen vervelende mankementen tegenkomt. Onvoldoende functionerende remmen, verkeerd afgesleten      banden of versleten schokdempers zijn veelvoorkomende problemen die wij voorbij zien komen. U kunt bij ons terecht voor BOVAG caravan onderhoud en BOVAG camper onderhoud. Naast onderhoud is onze professionele werkplaats erkend voor BOVAG schadeherstel. U meld de schade bij ons aan en wij gaan voor u aan de slag en repareren uw camper of caravan. Veneboer Caravans & Campers werkt met veel verzekeringsmaatschappijen zoals o.a Unive, NKC, Camperverzekerd, Achmea en Aveco samen. Hierdoor kunnen wij u adviseren over de beste caravan,- of camperverzekering voor uw voertuig!

Financiering

Verder bemiddelen wij in het afsluiten van financiering. Een lening voor uw camper of een lening voor uw caravan kan u helpen uw droomcamper of droomcaravan aan te schaffen. Voor vragen over een dergelijke financiering bent u bij ons aan het juiste adres.

Voor vragen over onze service kunt u ons telefonisch bereiken op 0512-521111 of stuur een mail naar info@veneboercampers.nl.