Caravan mover – De caravan mover is niet meer weg te denken. Wij leveren veel nieuwe caravans met een caravan mover en voorzien veel gebruikte caravans van een caravan mover. Ook op het gebied van de caravan mover bieden wij vakkundig advies. Er zijn veel mogelijkheden op de markt. Laat een van onze vakkundige medewerkers u adviseren welke caravan mover het beste bij uw caravan pas.

Er zijn in grote lijnen twee soorten movers; half-automatische movers en automatische movers. Een halfautomatische mover moet (vaak aan de hand van een caravanslinger) zelf tegen het wiel aan worden gedraaid. Bij een automatische mover gaat dit automatisch. Onze aanrader is de Reich Easy-driver of de Truma mover, deze caravan movers zijn zowel als halfautomaat en als automaat leverbaar. Hieronder staan de meest gangbare modellen.

 

De Reich Easy-driver basic 1.6 is een prijsbewuste halfautomaat caravan mover van Reich. Deze caravan mover heeft een grote bodemvrijheid. De movers van Reich hebben een intelligente afstandsbediening waarop u kunt aflezen of de accu van de mover of van de afstandsbediening te leeg is. Deze mover is geschikt voor caravans met een maximaal beladen gewicht tot 1600 kg.

 

De Reich Easy-driver active 2.0 of 2.3 is de krachtigste halfautomaat caravan mover van Reich. Deze caravan mover heeft een grote bodemvrijheid. De movers van Reich hebben een intelligente afstandsbediening waarop u kunt aflezen of de accu van de mover of van de afstandsbediening te leeg is. De Reich Easy-driver active 2.0 is geschikt voor caravans met een maximaal beladen gewicht tot 2000 kg. De Reich Easy-driver active 2.3 is geschikt voor caravans met een maximaal beladen gewicht tot 2300 kg.

 

De Truma SX is de krachtigste halfautomaat caravan mover van Truma. De movers van Truma hebben een zeer eenvoudige afstandsbediening waarmee u traploos kan manoeuvreren. De Truma SX caravan mover is geschikt voor caravans met een maximaal beladen gewicht tot 2000 kg.

 

 

De Reich Easy-driver pro 2.0 is de krachtige automatische caravan mover van Reich. Deze caravan mover heeft een erg grote bodemvrijheid en is hierdoor geschikt voor hefdakcaravans als de Kip Kompakt. De movers van Reich hebben een intelligente afstandsbediening waarop u kunt aflezen of de accu van de mover of van de afstandsbediening te leeg is. De Reich Easy-driver pro 2.0 is geschikt voor caravans met een maximaal beladen gewicht tot 2000 kg.

 

De Reich Easy-driver infinity 2.5 is dankzij vernieuwde 30% efficiëntere aandrijving, de krachtigste automatische caravan mover van Reich. Deze caravan mover heeft een beste bodemvrijheiden en is hierdoor geschikt voor hefdakcaravans als de Kip Kompakt. De mover wordt standaard met app controller geleverd, u kunt de mover naast de standaard afstandsbediening ook met een app besturen. De movers van Reich hebben een intelligente afstandsbediening waarop u kunt aflezen of de accu van de mover of van de afstandsbediening te leeg is. De Reich infinity 2.5 is geschikt voor caravans met een maximaal beladen gewicht tot 2500 kg.

De Truma XT is de krachtigste automatische caravan mover van Truma. De movers van Truma hebben een zeer eenvoudige afstandsbediening waarmee u traploos kan manoeuvreren. De Truma SX caravan mover is geschikt voor caravans met een maximaal beladen gewicht tot 2300 kg.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw caravan? Kom bij ons langs of neem contact op via 0512-521111.