Bij Veneboer caravans en campers weten we dat een goede nachtrust belangrijk is. Het is zonde om tijdens uw vakantie te besparen op een goede nachtrust. De nieuwe kampeervoertuigen die wij verkopen zijn voorzien van goede matrassen. Jammer genoeg zijn niet alle occasions voorzien van goede matrassen.

Gelukkig biedt Veneboer caravans en campers de service om maatwerk matrassen in te meten en te leveren. Een matras op maat is comfortabel en ziet er net uit.  Ook leveren wij opleg matrassen (toppers) op maat. Het voordeel van een topper op maat is dat u het slapen op een omgebouwde zit een stuk comfortabeler maakt, u ligt niet meer op de naden van de aangrenzende zitting-kussens. Bent u uitgeslapen? Berg de topper eenvoudig op en bouw uw zit weer om.

Wij bieden deze service samen met Defa Dream. Defa Dream biedt maatwerk matrassen voor elke caravan, camper en boot. Voor elke caravan, camper en boot is zo een oplegmatras of compleet comfortmatras beschikbaar, standaard of op maat gemaakt. Slapen op een tweedehands matras of versleten bed is niet nodig! Niet over nadenken…, weg met dat oude matras!

Het Defa Dream Combimatras Plus is een compleet matras van koudschuim met een toplaag van NASA-traagschuim. U krijgt dus twee in een, de ideale combinatie voor caravan en camper gebruik. De Combimatras Plus matrassen zijn voorzien van een afneembare en dus wasbare tijk (de hoes) van dubbeldoek. Beschikbaar zijn Combimatrassen van 10 centimeter dik en voor nog meer comfort Combimatrassen 15 centimeter. Een Defa Dream oplegmatras is een extra matras van NASA-traagschuim, bovenop uw eigen matras of oncomfortabel bankbed in caravan, camper of boot. De belangrijkste reden om voor een oplegmatras te kiezen is de eenvoudige stap naar meer comfort. Defa Dream biedt in diktes 3,5 en 7 centimeter twee oplegmatrassen; een oplegmatras met badstof tijk en een oplegmatras met een tijk van dubbeldoek.

Heeft u interesse in een maatwerk caravan matras of een maatwerk camper matras? Kom bij ons langs voor een prijsopgave of maak een afspraak voor het inmeten van uw nieuwe matras via 0512-521111.