Voortent – Wij leveren alle merken voortenten. In onze grote kampeerwinkel staan meerdere voortenten van verschillende merken opgesteld. Bij ons kunt u deze voortenten bekijken en reclamemateriaal meenemen. Ook hier bieden wij weer vakkundig advies om u te helpen een voortent te kopen die perfect aansluit bij uw manier van kamperen. Hieronder staan enkele merken voortenten waar wij enthousiast over zijn.

Dorema – Een Dorema voortent heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding. De Tenten zijn gunstig geprijsd en zien er fraai uit. Een Dorema voortent is zeer geschikt voor een jaarlijkse zomervakantie. Dorema onder andere heeft ook seizoenstenten met een PVC-dak, deze tenten zijn geschikt voor het voor- en naseizoen.

 

Isabella – een Isabella voortent is een kwalitatieve comfortabele voortent. De zijwanden van een Isabella voortent zijn in tegenstelling tot andere voortenten niet van gecoat ten cate doek, maar van acryl gemaakt. Dit materiaal is waterdicht zonder coating. Hierdoor is het klimaat in een Isabella voortent zeer comfortabel in de zomer. Een Isabella voortent heeft een zeer goede pasvorm omdat hij kosteloos op maat wordt gemaakt voor uw caravan.

Ventura – een Ventura voortent heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding. Ventura is een dochtermerk van Isabella en heeft dezelfde uitstraling en pasvorm. De Ventura voortent heeft mooie grote ramen zonder stroken. Ook een Ventura voortent heeft een zeer goede pasvorm omdat hij kosteloos op maat wordt gemaakt voor uw caravan.

 

Fortex – een Fortex Voortent is een kwalitatieve stevige voortent met een uniek design. De  Fortex Voortent is door de ronde vormgeving beter bestand tegen de weersinvloeden dan traditionele modellen. Denk dan aan een betere afloop van water (naar voren en naar de zijkanten) en minder windgevoeligheid door de ronde vorm. De ronde vorm wordt mogelijk gemaakt door een 28mm aluminium frame met Powergrips. Dit frame is licht in gewicht en toch sterk.  Ook een Fortex Voortent heeft een zeer goede pasvorm omdat hij kosteloos op maat wordt gemaakt voor uw caravan. Door het unieke systeem is een Fortex Voortent ook geschikt voor hefdakcaravans zoals de Kip Kompakt.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw caravan? Kom bij ons langs ben bekijk onze ruim 6 showmodellen.