FINANCIERING

Heeft u uw droomcamper of droomcaravan gezien en wilt u deze per maand betalen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bemiddelen hierin voor u en kunnen vragen over de financiering met u bespreken.

Wij bemiddelen in financiering van Erwin Hymer group finance

Erwin Hymer group finance biedt speciaal voor campers en caravans ontwikkelde financiële diensten aan. Erwin Hymer group finance positioneert zich als flexibele en betrouwbare partner van alle aanbieders van de merken van Erwin Hymer Group. Onder de Erwin Hymer Group vallen de merken: Buccaneer, Bürstner, Carado, Crosscamp, Compass, Dethleffs, Elddis, Eriba, Etrusco, Hymer, Niesmann+Bischoff, Laika, LMC, Sunlight en Xplore. Daarnaast vertegenwoordigen zijn momenteel in Nederland maarliefst 52 dealers. Achter Erwin Hymer group finance staat een ervaren team van specialisten voor u klaar. De binnen- en buitendienst zorgen gezamenlijk voor deskundige ondersteuning en advies.

Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op de website https://ehgf.nl/. Zelf zijn wij door wetgeving niet in staat om u persoonlijk financieel advies te geven. Wel bieden wij u hier een vertrouwelijke partij aan!