ACCESSOIRES

Met ruim 35 jaar ervaring bent u bij ons aan het juiste adres voor de aanschaf van een nieuwe caravan, camper of buscamper. Daarnaast hebben wij een grote kampeerwinkel waar u vakkundig geadviseerd wordt op het gebied van alle kampeer accessoires.

Airco caravan

Op het gebied van caravan airconditioning hebben wij veel ervaring. Om uw voertuig af te laten koelen hebben wij de volgende mogelijkheden. Bijvoorbeeld een dakairco, bankairco of split airco.

Airco camper

Net zoals bij caravan airconditioning zijn wij ervaren met het inbouwen van airco’s in campers. Ook hier zijn bij ons de volgende mogelijkheden. Bijvoorbeeld een dakairco, bankairco of split airco. De meest gekozen optie voor een camper is de dakairco. Deze optie geeft de meest efficiënte koeling en kost u geen kostbare opbergruimte.

Luifel caravan

Voor caravans leveren wij alle bekende merken luifels. Wij geven u vakkundig advies. Wij bieden u de volgende mogelijkheden. Dakluifels, wandluifels, etuiluifels, losse luifels voortentluifels en schuifluifels.

Luifel camper

Ook geven wij u vakkundig advies wanneer u geïnteresseerd bent in en luifel voor uw camper. Voor campers verkopen wij meestal wandluifels of dakluifels van Thule of Fiamma.

Caravan mover

 De caravan mover is niet meer weg te denken. Wij leveren veel nieuwe caravans met een caravan mover en voorzien veel gebruikte caravans van een caravan mover. Ook op het gebied van de caravan mover bieden wij vakkundig advies.

Voortent

Wij leveren alle merken voortenten. In onze grote kampeerwinkel staan meerdere voortenten van verschillende merken opgesteld. Bij ons kunt u deze voortenten bekijken en reclamemateriaal meenemen. Ook hier bieden wij weer vakkundig advies om u te helpen een voortent te kopen die perfect aansluit bij uw manier van kamperen.

E&P levelsysteem

Wij zijn een gecertificeerd montagepunt voor het E&P levelsysteem. E&P Hydraulics is een professionele fabrikant van levelsystemen voor campers, caravans en buscampers. De systemen maken een stabiele stand mogelijk. Met een druk op de knop kunt u uw camper of caravan binnen 2 minuten volledig automatisch horizontaal laten uitlijnen en staat uw voertuig in balans.

Gasfles

Als grote kampeerwinkel kan de gasfles niet missen uit het assortiment. U kunt bij ons een gasfles kopen of een gasfles omruilen.

Naast alle hierboven genoemde punten hebben wij een ruim assortiment onderdelen. Wij kunnen van alle bekende merken onderdelen leveren. Verder hebben wij een ruim assortiment kampeermeubelen. Bij ons koopt u de beste campingstoel of campingtafel en kunt u proefzitten.