BROCHURES CAMPERS

Bürstner Buscampers

Bürstner Copa

Bürstner Urban Campers 2023 - Brochures

De veelzijdige compacte van voor mensen die actief zijn in hun vrije tijd! Wij hebben alle belangrijke informatie over de Copa voor u in een brochure gebundeld.

Bürstner Ford buscamper

Bürstner Buscampers Ford 2023 - Brochures

Compact en behaaglijk: dat is wat onze woon- en vrijetijdsvoertuigen zo bijzonder maakt. Alle Ford-modellen van modeljaar 2023 in de catalogus om te downloaden

Bürstner Renault

Bürstner Buscampers Renault 2023 - Brochures

Compact en behaaglijk - dat is wat onze woon- en vrijetijdsbestelwagens maakt. Alle Renault-modellen van modeljaar 2023 in de catalogus om te downloaden.

Bürstner Campeo

Bürstner Buscampers Fiat & Citroën 2023 - Brochures

Compact en behaaglijk - dat is wat onze woon- en vrijetijdsbestelwagens maakt. Alle Fiat/Citroën-modellen van modeljaar 2023 in de catalogus om te downloaden.

VANTourer Buscampers

VANTourer Buscamper

VANTourer Buscampers Fiat 2024 - Brochures

De VANTourer buscampers op basis van Fiat Ducato en Peugeot Boxer hebben een innovatief interieur. Deze buscampers zijn in vier indelingen beschikbaar. Van 541 cm met een dwarsbed tot een ruime buscamper van 636 cm met een lengte bed achterin.

VANTourer Ford 600 D

VANTourer Buscampers Ford 2024 - Brochures

De VANTourer buscamper op basis van Ford Transit heeft een innovatief interieur. Deze buscamper is ontworpen op basis van de klassieke 2 persoons 600 D indeling. De VANTourer 600 D Ford staat in het teken van comfort en moderniteit. Het ruimtelijke effect met veel stahoogte zal u overtuigen.

VANTourer MAN

VANTourer Buscamper MAN 2024 - Flyer

Nieuw in modeljaar 2024, de verhoogde VANTourer 600 D op basis van MAN. Deze buscamper is ontworpen op basis van de klassieke 2 persoons 600 D indeling. De VANTourer 600 D MAN staat in het teken van comfort en moderniteit. Het ruimtelijke effect met veel stahoogte zal u overtuigen. De deze buscamper biedt de modernste rijhulpsystemen.

VANTourer Urban

VANTourer Urban 2024 - Brochures

De compacte VANTourer Urban-camper op basis van Mercedes-Benz kent geen grenzen: off-road, on-road, op weg naar het volgende avontuur. U kunt de VANTourer Urban gebruiken als auto voor verhuizingen, boodschappen en betrouwbare partner voor actieve vakanties of weekendtrips. Dankzij zijn compacte afmetingen, optionele vierwielaandrijving en flexibele uitrusting met een slaapdak is de nieuwe VANTourer Urban een echte allrounder.

Bürstner Campers

Bürstner Lyseo

Bürstner Fiat & Citroën Campers 2023 - Brochures

Maak kennis met onze Fiat/Citroën-campers van modeljaar 2023 en laat u inspireren door de #overalthuis-voordelen van onze nieuwe series.

Bürstner Lineo

Bürstner Ford Campers 2023 - Brochures

Maak kennis met onze 2023 Ford campers en laat je inspireren door de #overalthuis voordelen van onze nieuwe series.

Bürstner Elegance

Bürstner Elegance 2023 - Brochures

Meer ruimte voor uw dromen in onze koningsklasse. Alle informatie over de nieuwe Elegance in een speciale brochure om te downloaden.