Wij vertellen met trots dat wij vanaf februari 2021 zijn dealer zijn van de caravans van Adria Nederland! Het inspireren van avonturen; dat is de missie van Adria. Al 55 jaar leidt het Adria naar innovatieve caravans met een uniek karakter. Vooral het design en het innovatieve karakter van onze modellen maken Adria tot een van de meest verkochte merken van Europa.

Alle Adria caravans worden ontworpen om te presteren. Ieder onderdeel wordt doordacht ontwikkeld en uitvoerig getest op veiligheid, comfort en gebruiksvriendelijkheid. Gebouwd om lang van te genieten. Hieronder staat een overzicht van de verschillende klassen Adria caravans.

 

Adria Action – De Adria Action is de compacte lichtgewicht caravan van Adria. De Action is zeer geliefd om zijn iconische vormgeving, compacte afmetingen en opvallend efficiënt ruimtegebruik. Dankzij de compacte afmetingen zijn de interieurs van Action efficiënt ingericht. De Adria Action heeft een GFK polyester opbouw in wit of grijs. Er is optioneel een adapter voor een Thule fietsendrager achterop leverbaar. Verder heeft de caravan in alle indelingen een panorama voorruit, AL-KO chassis, AKS en eigentijdse grafische elementen.

 

Adria Aviva – De Adria Aviva is de innovatieve lichtgewicht caravan van Adria. Deze caravans zijn origineel en uniek in hun soort. Makkelijk in het gebruik. Voel je thuis in het eigentijdse lichtgewicht interieur met innovatieve oplossingen en toepassingen. De Adria Aviva heeft een helder, fris interieur met bijpassende bekleding, unieke opbergmogelijkheden en USB-aansluitingen in iedere spot. Verder is de Adria Aviva standaard met speakers en bluetooth versterker uitgerust, heeft hij een praktisch ingerichte keuken met 90 of 140 l. koelkast, toilet/doucheruimte eigen douche, toilet en is hij standaard met Truma verwarming uitgerust.

 

Adria Altea – De Adria Altea is de ruime lichtgewicht caravan van Adria. De Altea is een elegante en comfortabele caravan met de ideale mix van ruimte, comfort en uitrusting. Geniet van licht en ruimte.

 

Adria Adora – De Adria Adora is de gebruiksvriendelijke en meest verkochte caravan van Adria. De nieuwe generatie geeft u het gevoel van thuis onderweg. De ruimtes zijn meer open en vloeien harmonieus in elkaar over. Het nieuwe geïntegreerde ontwerp brengt licht en een gevoel van ruimte. Dit wordt Atrium-stijl wonen genoemd. Ieder model is nu standaard voorzien van de as met het hoogste draagvermogen.

 

Adria Alpina – De Adria Alpina is de luxe vier-seizoenen caravan van Adria. De Alpina met i-exterieur en het elegante interieur ontwerp is de ultieme luxe vier-seizoenen caravan. Het meubeldesign kenmerkt zich door ruimte en licht. Binnen voelt het aangenaam en warm dankzij de volledig geïntegreerde Alde verwarming.De Alpina is onze meest verkochte caravan in Scandinavië dankzij de rijke uitrusting en prestaties in alle seizoenen. De Adria Alpina heeft onder andere ruime elegante leefruimtes en veel natuurlijk licht en veel opbergruimte in de hol-rond gevormde bovenkasten.

 

Adria Astella – De Adria Astella is de meest luxe en uitgebreide caravan leverbaar bij Adria. De nieuwe Astella van Adria, is geïnspireerd door dromen. Het doel? Iets creëren als geen ander. De Adria Astella kan achter de auto vervoerd worden als een gewone caravan of opgesteld worden als een stacaravan en makkelijk verplaatsen als u dit wilt. Of misschien is het de combinatie van beide. Het is geen droom meer. Astella bestaat en kan uw droom waarmaken.