Adria caravans

De Adria caravan behoort al jaren tot de meest populaire merken in Nederland. Jaarlijks gaan duizenden Nederlanders met de Adria op vakantie naar de mooiste bestemmingen in Europa. Het merk kent zijn oorsprong in het lagere prijssegment, maar heeft zich ontwikkeld tot een toonaangevende speler in ieder segment. Het Sloveense merk heeft haar aanbod de laatste jaren sterk uitgebreid. Sinds februari 2021 zijn wij officieel Adria dealer. Bezoek ons en maak kennis met bekende en actuele modellen.

Adria dealer

Wij vertellen met trots dat wij vanaf februari 2021 dealer zijn van de caravans van Adria Nederland! Het inspireren van avonturen; dat is de missie van Adria. Al 55 jaar leidt het Adria naar innovatieve caravans met een uniek karakter. Vooral het design en het innovatieve karakter van onze modellen maken Adria tot een van de meest verkochte merken van Europa. Alle Adria caravans worden ontworpen om te presteren. Ieder onderdeel wordt doordacht ontwikkeld en uitvoerig getest op veiligheid, comfort en gebruiksvriendelijkheid. Gebouwd om lang van te genieten.

Adria caravan occasions

De Adria caravan staat bekend om haar praktische indeling. Denk aan de ‘Smart’ keukens waar extra aandacht is besteed aan de functionele indeling en stijlvolle afwerking. Ook het toilet en de douche, die in verschillende modellen standaard zijn ingebouwd, geven u op vakantie het echte ‘thuisgevoel’. Tot slot is binnen de verlichting rekening gehouden met sfeer en slimme USB toepassingen. Een all-inclusive Adria caravan vindt u nu ook binnen onze occasions.

Adria caravans

Adria Action

De Adria Action is de compacte lichtgewicht caravan van Adria. De Action is zeer geliefd om zijn iconische vormgeving, compacte afmetingen en opvallend efficiënt ruimtegebruik. Dankzij de compacte afmetingen zijn de interieurs van Action efficiënt ingericht. De Adria Action heeft een GFK polyester opbouw in wit of grijs. Er is optioneel een adapter voor een Thule fietsendrager achterop leverbaar. Verder heeft de caravan in alle indelingen een panorama voorruit, AL-KO chassis, AKS en eigentijdse grafische elementen.

Adria Aviva

Adria Aviva

De Adria Aviva is de innovatieve lichtgewicht caravan van Adria. Deze caravans zijn origineel en uniek in hun soort. Makkelijk in het gebruik. Voel je thuis in het eigentijdse lichtgewicht interieur met innovatieve oplossingen en toepassingen. De Adria Aviva heeft een helder, fris interieur met bijpassende bekleding, unieke opbergmogelijkheden en USB-aansluitingen in iedere spot. Verder is de Adria Aviva standaard met speakers en bluetooth uitgerust, heeft hij een praktisch ingerichte keuken met 90 of 140 l. koelkast, eigen douche, toilet en is hij standaard met Truma verwarming uitgerust.

Adria Altea

De Adria Altea is de ruime lichtgewicht caravan van Adria. De Altea is een elegante en comfortabele caravan met de ideale mix van ruimte, comfort en uitrusting. Geniet van licht en ruimte. Wist u overigens dat de Adria Altea winnaar is van meerdere internationale prijzen? Dit model van Adria staat bekend om haar lage eigen gewicht in combinatie met een licht en ruimtelijk interieur. Een model dat u het echte vakantiegevoel biedt.

De nieuwe Adria Altea is de caravan van het jaar 2023!

Adria Adora

De Adria Adora is de gebruiksvriendelijke en meest verkochte caravan van Adria. De nieuwe generatie geeft u het gevoel van thuis onderweg. De ruimtes zijn meer open en vloeien harmonieus in elkaar over. Het nieuwe geïntegreerde ontwerp brengt licht en een gevoel van ruimte. Dit wordt Atrium-stijl wonen genoemd. Ieder model is nu standaard voorzien van de as met het hoogste draagvermogen. Een prachtig model in haar klasse, waarmee u elke dag weer wakker wordt in een ruimtelijke en comfortabele omgeving.

Adria Alpina

De Adria Alpina is de luxe vier-seizoenen caravan van Adria. De Alpina met i-exterieur en het elegante interieur ontwerp is de ultieme luxe vier-seizoenen caravan. Het meubeldesign kenmerkt zich door ruimte en licht. Binnen voelt het aangenaam en warm dankzij de volledig geïntegreerde Alde verwarming. De Alpina is Adria’s meest verkochte caravan in Scandinavië dankzij de rijke uitrusting en prestaties in alle seizoenen. De Adria Alpina heeft onder andere ruime elegante leefruimtes en veel natuurlijk licht en veel opbergruimte in de hol-rond gevormde bovenkasten.

Adria Alpina

Adria caravan kopen

Bent u op zoek naar een officieel verkooppunt voor Adria caravans? Bezoek Veneboer Caravans en Campers en ontdek het unieke gevoel van een Adria in de praktijk. Onze medewerkers geven u daarnaast graag meer informatie over ieder model, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. In alle rust langskomen? Dan kunt u bij ons ook een afspraak maken.

Filters
12