Het internet is niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven. Ook op reis wilt u graag een goede en betrouwbare internetverbinding. Hierbij wilt u het liefst niet afhankelijk zijn van een zwak WiFi netwerk op de camping of een slecht bereik van het mobiele netwerk.

Veneboer caravans en campers adviseert u de ‘Travel Vision 4G WiFi Connect’ De Travel Vision 4G WiFi Connect bestaat uit een buitenunit welke op het dak wordt gemonteerd en een router die in het voertuig wordt geplaatst. De buitenunit is voorzien van twee GSM 3/4G en twee WiFi antennes. Deze omni-directionele antennes zoeken continu om zich heen naar het beste signaal. Met de snelle router creëert u een eigen beveiligd WiFi netwerk. De buitenantennes werken tevens als een WiFi booster en zorgen voor een zeer sterk WiFi signaal in en rond de caravan of camper. Zo heeft u altijd de beschikking over uw eigen WiFi netwerk om uw apparaten te connecteren.

Via een mobiele 4G verbinding of een WiFi netwerk is de Travel Vision 4G WiFi Connect continu verbonden met het internet en met de snelle router creëert u uw eigen beveiligd WiFi netwerk. Zo heeft u op reis altijd en overal de beschikking over uw eigen veilige WiFi netwerk waarmee u al uw apparatuur zoals mobiele telefoon, tablet, laptop en smart TV eenvoudig en veilig kunt verbinden met het internet, net zoals thuis.

De Travel Vision 4G WiFi Connect behoort tot de top in zijn segment. De toegepaste antennes, router, bekabeling en software zijn van de allerhoogste kwaliteit. Hiermee is de best mogelijke ontvangst gegarandeerd en daarom perfect geschikt voor gebruik in camper, caravan of jacht.

Bent u benieuwd of de 4G WiFi connect geschikt is voor u? Kom bij ons langs of neem contact op via 0512-521111.