VANTOURER BUSCAMPERS

De buscampers van VanTourer, geproduceerd door Knaus, voldoen aan alle hedendaagse wensen voor een snelle, comfortabele en complete buscamper. Een absolute must voor uw rondreis door Nederland of Europa. VanTourer is een Duits merk dat zich in de afgelopen jaren heeft ontwikkeld tot een toonaangevende partner op het gebied van buscampers. Deze hebben het beste uit twee werelden: de snelheid van een busje, en het kampeergevoel van een camper. Dit is te danken aan de multifunctionele inrichting. Ontdek alles over de VanTourer buscampers bij Veneboer Caravans en Campers.

VanTourer buscamper dealer

Veneboer Caravans en Campers is de trotse dealer van VanTourer buscampers. Het behoeft geen uitleg dat de buscamper tegenwoordig enorm populair is. Het geeft mensen een unieke vorm van vrijheid om op vakantie te gaan. Niet gebonden aan één plek, want de veelzijdigheid en het comfort van de VanTourer buscamper zorgt ervoor dat u snel kunt uitpakken, maar ook weer kunt inpakken om verder te reizen naar de volgende bestemming. En dat alles met het gemak van een compacte buscamper, waarin alles samenkomt.

Wist u dat de buscamper van VanTourer ook uitermate geschikt is om uzelf te bewegen op smalle wegen en in de stad? Het maakt dat de buscamper een populair vervoersmiddel is voor de hedendaagse vakantie

VANTourer buscamper modellen

De VanTourer buscamper is bij Veneboer Caravans en Campers verkrijgbaar in drie modellen: Urban, de reguliere buscamper (Fiat, Peugeot, Ford) en MAN met verhoogd dak.

VanTourer Urban

De compacte VANTourer Urban-camper op basis van Mercedes-Benz kent geen grenzen: off-road, on-road, op weg naar het volgende avontuur. U kunt de VANTourer Urban gebruiken als auto voor verhuizingen, boodschappen en betrouwbare partner voor actieve vakanties of weekendtrips. Dankzij zijn compacte afmetingen, optionele vierwielaandrijving en flexibele uitrusting met een slaapdak is de nieuwe VANTourer Urban een echte allrounder.

VanTourer Fiat, Peugeot & Ford

De VANTourer buscampers op basis van Fiat Ducato, Peugeot Boxer en Ford Transit hebben een innovatief interieur. Deze buscamper is in vier indelingen beschikbaar. De VANTourer 540 D is een zeer compacte buscamper van 541 cm met een dwarsbed achterin. De VANTourer 600 D is een compacte buscamper van 599 cm met een dwarsbed achterin. De VANTourer 600 L is een compacte buscamper van 599 cm met een lengte bed achterin. De VANTourer 630 L is een ruime buscamper van 636 cm met een lengte bed achterin.

VANTourer 600 D MAN

Nieuw in modeljaar 2024, de verhoogde VANTourer 600 D op basis van MAN. Deze camper is ontworpen op basis van de klassieke 2 persoons 600 D indeling. De VANTourer 600 D MAN staat in het teken van comfort en moderniteit. Het ruimtelijke effect met veel stahoogte zal u overtuigen. De deze buscamper biedt de modernste rijhulpsystemen, een hoogwaardig interieur en een energiebesparende compressorkoelkast. Let op deze buscamper heeft in tegenstelling tot de Ford, Fiat en Peugeot modellen geen geïntegreerde watertank in de vloer.

Stijl en vormgeving

Het compacte design van de VanTourer buscamper maakt dit vervoersmiddel interessant voor meer dan alleen een vakantie. U kunt de buscamper ook gebruiken voor dagelijks gebruik, hoewel de primaire invulling nog altijd voor vakanties is bestemd. We bespreken de belangrijkste kenmerken binnen het design van de VanTourer buscamper.

Watertank geïntegreerd in bodem

Doordat de watertank geen ruimte in het leefgedeelte van de camper inneemt kunnen bijvoorbeeld fietsen dwars achterin de camper vervoerd worden. Verder is de watertank verwarmd zodat u zich niet druk hoeft te maken over bevriezing.

Truma Combi 6 Diesel

Doordat de camper met diesel in plaats van gas verwarmd wordt, hoeven er geen grote gasflessen mee op vakantie. Rijd in de wetenschap dat u uw Truma dieselkachel op elk moment van de dag of nacht bij elk tankstation kunt bijvullen. Daarnaast is de zeer stille verwarming centraal gelegen waar de warmte nodig is: onder de dinette in de woonkamer. Warme luchtroosters in hefdak, woon- en slaapgedeelte brengen de warmte precies daar waar het nodig is.

Verstelbare dinettebank

De dinettebank is te verbreden door de zittingen uit elkaar te schuiven. Dit zorgt voor meer zitcomfort op vakantiebestemming en onderweg.

Variobadkamer

De VANTourer buscamper maakt indruk met zijn Variobadkamer, die standaard in alle vier de indelingen is geïntegreerd. Waarom kiezen wanneer u alles kunt hebben? De flexibele combinatie van zij- en badkamer geeft u de vrijheid om te kiezen – een ruimtebesparende zijbadkamer met een extra grote wastafel of eenvoudig omgebouwd, een grote badkamer met veel ruimte om comfortabel te douchen.

VANTourer buscamper kopen

Bent u geïnteresseerd in een VANTourer buscamper? U kunt Veneboer Caravans en Campers dagelijks bezoeken. Onze medewerkers vertellen u graag meer over de eigenschappen en voordelen van deze hypermoderne buscampers. Ook kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie. We verwelkomen u graag in onze showroom.

Filters