VANTOURER BUSCAMPERS

Wij vertellen met trots dat wij vanaf november 2021 zijn dealer zijn van de buscampers van VANTourer! De VANTourer is een nieuwe dimensie op het gebied van Buscampers in Nederland. Nog meer opbergruimte, meer zelfvoorzienend door de standaard combi diesel verwarming/boiler en compressorkoelkast. Door dit innovatieve concept ontstaat er een buscamper die de concurrentie ver achter zich laat.

De oorsprong van de VANTourer buscampers liggen in de Knaus fabriek in Hongarije. ‘Van’ is in Duitsland een ander woord voor buscamper. Opdrachtgever voor de bouw is de Duitse dealerketen EuroCaravaning. VANTourer biedt twee modellen in verschillende indelingen.

 

VANTourer Urban – De compacte VANTourer Urban-camper op basis van Mercedes-Benz kent geen grenzen: off-road, on-road, op weg naar het volgende avontuur. U kunt de VANTourer Urban gebruiken als auto voor verhuizingen, boodschappen en betrouwbare partner voor actieve vakanties of weekendtrips. Dankzij zijn compacte afmetingen, optionele vierwielaandrijving en flexibele uitrusting met een slaapdak is de nieuwe VANTourer Urban een echte allrounder.

 

VANTourer buscamper – De VANTourer buscampers op basis van onder andere Fiat Ducato hebben een innovatief interieur. Deze buscamper is in vier indelingen beschikbaar. De VANTourer 540 D is een zeer compacte buscamper van 541 cm met een dwarsbed achterin. De VANTourer 600 D is een compacte buscamper van 599 cm met een dwarsbed achterin. De VANTourer 600 L is een compacte buscamper van 599 cm met een lengte bed achterin. De VANTourer 630 L is een ruime buscamper van 636 cm met een lengte bed achterin. 

Dit zijn enkele van de unieke voordelen van de VANTourer buscamper:

 

Watertank geïntegreerd in bodem – Doordat de watertank geen ruimte in het leefgedeelte van de camper inneemt kunnen bijvoorbeeld fietsen dwars achterin de camper vervoerd worden. Verder is de watertank verwarmd zodat u zich niet druk hoeft te maken over bevriezing.

 

Truma Combi 6 Diesel – Doordat de camper met diesel in plaats van gas verwarmd wordt, hoeven er geen grote gasflessen mee op vakantie. Rijd in de wetenschap dat u uw Truma dieselkachel op elk moment van de dag of nacht bij elk tankstation kunt bijvullen. Daarnaast is de zeer stille verwarming centraal gelegen waar de warmte nodig is: onder de dinette in de woonkamer. Warme luchtroosters in woon-, slaap- en achtergedeelte brengen de warmte precies daar waar het nodig is.

 

Verstelbare dinettebank – De dinettebank is te verbreden door de zittingen uit elkaar te schuiven. Dit zorgt voor meer zitcomfort op vakantiebestemming en onderweg.

 

Variobadkamer – De VANTourer buscamper maakt indruk met zijn Variobadkamer, die standaard in alle vier de indelingen is geïntegreerd. Waarom kiezen als je alles kunt hebben? De flexibele combinatie van zij- en badkamer geeft u de vrijheid om te kiezen – een ruimtebesparende zijbadkamer met een extra grote wastafel of eenvoudig omgebouwd, een grote badkamer met veel ruimte om comfortabel te douchen.