Vanaf modeljaar 2022 zijn wij dealer van Adria Caravans!

Naast Bürstner caravans, campers en buscampers zullen wij ons assortiment aanvullen met Adria caravans. Wij zijn blij dat wij deze nieuwe samenwerking mogen aankondigen en kijken er naar uit om diverse modellen Adria caravans te mogen presenteren in onze showroom!

Ben u geintresseerd in een nieuwe caravan van Adria of Bürstner? neem dan vrijblijvend contact met ons op en laat u informeren over de mogelijkheden.

Vanaf modeljaar 2021 zijn wij dealer van Bürstner Buscampers!

Voor een caravan kopen bent u bij ons aan het juiste adres. Veneboer Caravans en Campers is sinds 1995 trotse dealer van Bürstner caravans. Sinds 2011 hebben wij Bürstner campers aan ons assortiment toegevoegd. Om ons assortiment nog completer te maken zijn wij sinds 2021 dealer van Bürsnter buscampers! Kom de nieuwe modellen bekijken in onze showroom!

Nieuw! De comeback van de Bürstner Delfin!

In 2003 was de Bürstner Delfin voor het eerst op de markt, destijds werd de camper geleverd op een Renault master chassis. Het model 2020 is standaard uitgevoerd op een Citroën chassis en tegen meerprijs te leveren op een fiat chassis.

De Bürstner Delfin 2020 is leverbaar in 3 verschillende kleuren, naast de standaard witte versie is deze nog leverbaar in blauw (zoals bovenstaande afbeelding) en in de moderne Mocca uitvoering.

De Delfin is leverbaar in diverse indeling, deze zullen z.s.m. bekend worden gemaakt op onze website.

Bent u nieuwschierig geworden en wilt u meer informatie onder het genot van een kop koffie? Neem dan contact op met één van onze verkopers.

Zonnepanelen

Veneboer caravans en campers gebruikt groene stroom. Veneboer caravans en campers BV heeft sinds de zomer van 2020, 1298 zonnepanelen laten plaatsen.

De geschatte opbrengst van onze installatie is 411.000 kWh per jaar. Dit staat gelijk aan het gemiddelde jaarlijkse gebruik van wel 147 huishoudens!