Vanaf November 2021 zijn wij dealer van VANTourer buscampers!

De VANTourer is een nieuwe dimensie op het gebied van Buscampers in Nederland. Nog meer bagageruimte, meer zelf door standaard combi diesel verwarming/boiler en compressorkoelkast. Door dit innovatieve concept ontstaat er een Buscamper die de concurrentie ver achter zich laat.

De roots van de VANTourer buscampers liggen in de Knaus fabriek in Hongarije. ‘Van’ is in Duitsland een ander woord voor buscamper. Opdrachtgever voor de bouw is de Duitse dealerketen EuroCaravaning.

Zonnepanelen

Veneboer caravans en campers gebruikt groene stroom. Veneboer caravans en campers BV heeft sinds de zomer van 2020, 1298 zonnepanelen laten plaatsen.

De geschatte opbrengst van onze installatie is 411.000 kWh per jaar. Dit staat gelijk aan het gemiddelde jaarlijkse gebruik van wel 147 huishoudens!

Vanaf modeljaar 2022 zijn wij dealer van Adria Caravans!

Naast Bürstner caravans, campers en buscampers zullen wij ons assortiment aanvullen met Adria caravans. Wij zijn blij dat wij deze nieuwe samenwerking mogen aankondigen en kijken er naar uit om diverse modellen Adria caravans te mogen presenteren in onze showroom!

Ben u geintresseerd in een nieuwe caravan van Adria of Bürstner? neem dan vrijblijvend contact met ons op en laat u informeren over de mogelijkheden.

Vanaf modeljaar 2021 zijn wij dealer van Bürstner Buscampers!

Voor een caravan kopen bent u bij ons aan het juiste adres. Veneboer Caravans en Campers is sinds 1995 trotse dealer van Bürstner caravans. Sinds 2011 hebben wij Bürstner campers aan ons assortiment toegevoegd. Om ons assortiment nog completer te maken zijn wij sinds 2021 dealer van Bürsnter buscampers! Kom de nieuwe modellen bekijken in onze showroom!

Wij zijn sinds 2022 trotse dealer van: EMQ – De allerlichtste elektrische vouwfiets van Nederland

Gemakkelijk te tillen. Met maar 12,9 kg inclusief accu. Snel en eenvoudig in te vouwen. Maar 3 simpele stappen. Past altijd, overal. Zeer compact in te vouwen tot 80x65x25 cm. Altijd wind mee met de elektronische ondersteuning. Fietst heerlijk – óók zonder ondersteuning. Goed af te stellen voor verschillende lengtes en wensen. Nederlands ontwerp. Innovatie én kwaliteit.