Caravan centrum Emmeloord gesloten, wat nu?

Afgelopen voorjaar ging Caravan Centrum Emmeloord (CCE) dicht. 50 jaar lang verkocht het bedrijf caravans en campers, maar de eigenaren wilden ermee stoppen om zelf op reis te gaan. Bij Veneboer Caravans & Campers snappen we die behoefte, maar wij gaan nergens heen. Mensen in de omgeving Noordoostpolder en omstreken zijn welkom bij onze kampeerwinkel in Drachten. Wij helpen graag bij het vinden van een geschikte camper of caravan. 

Diensten Veneboer Campers & Caravans

Bij Veneboer Campers & Caravans kunt u voor alles omtrent kampeerauto’s en bijbehorende accessoires terecht. We verkopen, verhuren, verzekeren, onderhouden en repareren. Ook zijn we dealer van Bürstner caravans, campers en buscampers, Adria caravans en VanTourer buscampers.

Verkoopbemiddeling

Een camper of caravan aankopen is één ding, maar verkopen is iets heel anders. De meest mensen die hun kampeerauto willen verkopen, gaan waarschijnlijk op zoek naar de online mogelijkheden, zoals Marktplaats of Facebook Marketplace, maar u kunt ons ook inschakelen voor verkoopbemiddeling. Uw camper of caravan komt dan ook op online marktplaatsen, maar publiceren we ook op onze eigen website onder occasions. Tevens is uw wagen door geïnteresseerden te bezichtigen in onze winkel. Veneboer Campers & Caravans doet er alles aan om uw kampeerauto te verkopen voor de best mogelijke prijs.

Showroom

In onze showroom hebben we de allernieuwste caravans en campers staan van de merken Bürstner, Adria en VanTourer. Kom vooral eens een kijkje nemen bij onze showroom in Drachten.

Camper levelsysteem

Dealer van Bürstner campers

Sinds 1995 is Veneboer Caravans & Campers trotse dealer van Bürstner caravans. En sinds 2011 verkopen wij ook campers van het bedrijf dat tot een van de belangrijkste caravan- en camperfabrikanten behoort. Bürstner levert al ruim 55 jaar lang producten met een onmiskenbaar design, praktische innovatie en unieke dienstverlening. 

Ook zijn we dealer van VanTourer Buscampers en Adria Caravans. De caravans van Adria zijn populair onder Nederlanders. Duizenden mensen gaan er ieder jaar mee op vakantie door Europa. Adria is de afgelopen jaren uitgegroeid tot toonaangevend merk in ieder segment en wij zijn dus een trotse dealer sinds februari 2021. 

Wie een buscamper van VanTourer wil, kan eveneens bij Veneboer Campers & Caravans terecht. Wij verkopen twee modellen van het Duitse merk: de Urban en de reguliere buscamper. 

Camper of caravan verzekeren

Wilt u uw camper of caravan verzekeren? Wij kunnen u voorzien van advies voor de beste caravanverzekering of camperverzekering.

Onderhoud van uw camper of caravan

Veneboer Caravans & Campers is aangesloten bij BOVAG, wat betekent dat wij u een BOVAG onderhoudsbeurt kunnen bieden. Tijdens de onderhoudsbeurt van uw camper of caravan kijken onze monteurs naar zestig verschillende punten, zoals remmen, gas- en waterleidingen en banden. Is uw kampeerauto goedgekeurd, dan krijgt u een officieel BOVAG-rapport. Kijk hier wat de prijs van een onderhoudsbeurt voor een camper en voor een caravan is.

Accessoires voor uw camper of caravan

U kunt bij ons niet alleen terecht voor de aankoop van een nieuwe caravan, camper of buscamper. Bij Veneboer Campers & Caravans kunt ook terecht voor allerlei accessoires voor uw voertuig, zoals airconditioning voor in de caravan of camper, luifels voor uw camper of caravan, een caravan mover, voortent, E&P levelsysteem en natuurlijk voor gasflessen. Ook hebben we een ruim assortiment aan onderdelen voor diverse merken caravans en campers én vindt u in onze winkel kampeermeubelen zoals campingstoelen- en tafels. 

Bij Veneboer Campers & Caravans kunt u dus terecht voor alles omtrent kamperen met een camper of caravan.