IC-LINE

IC-Line

Zowel onze caravans als campers zijn aangesloten bij het IC-Line keurmerk. Veneboer Caravans en Campers is het enige Nederlandse caravan- en camperbedrijf dat aangesloten is bij Intercaravaning, en daar zijn we trots op! Intercaravaning is één van Europa’s grootste vakhandelaren en staat bekend staat om haar kwaliteit en professionaliteit op gebied van caravans en campers. 

Inter Caravaning

Doordat er meer dan 40 dealers bij intercaravaning aangesloten zijn, ontstaat er een sterke onderhandelingspositie. Hierdoor krijgen Intercaravaning dealers scherpere aanbiedingen bij caravan en camper fabrikanten. Intercaravaning brengt deze caravans en campers op de markt onder een eigen lijn. Deze complete caravans worden aangeboden binnen het IC-Line pakket, welke tegen een gereduceerd tarief worden toegevoegd aan de caravan. Extra voordeel voor u als klant: de caravans zijn voor dezelfde basisprijs voorzien van de meest gekozen extra’s. Een IC-line caravan is gemiddeld €2250,- voordeliger!

IC Line dealer

IC-Line caravans

Veneboer Caravans en Campers is officieel Bürstner verkoper in Nederland. De Bürstner caravans en campers worden in de IC-Line uitvoering aangeboden, doordat we zijn aangesloten bij de Duitse inkoopgroep! Bij ons vindt u de mooiste caravans, voorzien van vele unieke extra’s. Daarnaast profiteert u van aantrekkelijke voordelen, want onze caravans van de IC-Line uitvoering zijn zowel aan de binnen- als buitenzijde voorzien van luxe elementen. Zo heeft Intercaravaning in samenwerking met Bürstner de geliefde Premio caravan voorzien van een fraaie update, en teruggebracht op de markt.

De Premio 460 TS met een frans bed en een ruime rondzit welke ideaal is voor iedereen, daarnaast de Premio 495 TK het familiedomein op wielen, met een dwarsbed voorin en een dwars stapelbed achterin heeft u een ruime caravan met veel comfort. De IC-Line modellen zijn rijk uitgerust en voorzien van een unieke uitstraling zowel binnen als buiten. Geniet bij deze uitvoering van de vele extra’s en het prijsvoordeel!

Wist u dat we binnen ons assortiment ook beschikken over de Averso Plus 520 TL? Dit model is voorzien van twee enkele bedden, een grote rondzit en een extra hefbed boven de rondzit. Perfect wanneer uw kleinkinderen langskomen op vakantie, en functioneel in gebruik.

Bekijk ons aanbod!

Bekijk ons aanbod!

IC Linke

IC-Line campers

Gaat u binnenkort op vakantie met de camper? Dan wilt u ondanks alles onderweg genieten van het optimale comfort. De geliefde Lyseo heeft binnen de IC-Line collectie een extra luxere en modernere uitstraling gekregen. En dat met een gunstig voordeel voor u! Voorzien van vele extra’s en gereed gemaakt voor de beste vakantie beleving van dit moment.

De standaard al luxe uitgevoerde halfintegraal met optioneel een elektrisch hefbed boven de zitgroep, 142-L koelkast met geïntegreerd vriesvak, Truma Combi 6 verwarming, lichtconcept met stroombesparende LED techniek en als extra een hoogwaardige IC bekleding. Deze camper is bij Veneboer Caravans & Campers ruim op voorraad en te leveren in diverse uitvoeringen, klik hier om onze voorraad nieuwe campers te bekijken.

IC-Line dealers

Er zijn meer dan 40 exclusieve dealers aangesloten bij Intercaravaning, verspreid door heel Europa. U kunt bij deze dealers terecht voor de speciale IC-Line uitvoeringen. Houd onze website in de gaten voor de informatie van de komende modellen.