Camper Levelsysteem

Kent u dat gevoel? u bent met je familie op vakantie met de camper. De sfeer zit er goed in, Het is tijd om te ontspannen, maar dan moet u bij aankomst de hele camper nog instellen. Terwijl uw buren inmiddels ruim gesetteld zijn krijgt u de camper maar niet recht. Herkenbaar? Een schuine camper vindt niemand fijn! Daarom is het belangrijk om uw camper voor gebruik waterpas te maken. Dit doet u met een camper levelsysteem. Met dit product zult u in mum van tijd uw camper recht hebben tot op de millimeter. Het werkt automatisch waardoor u het systeem alleen maar hoeft in te stellen. Het is veilig, gebruiksvriendelijk, betrouwbaar en zorgt voor maximale comfort. Door het camper levelsysteem zult u makkelijker lopen, beter slapen en rustiger kunnen koken. Een echte aanrader voor elke camper houder.  

 

Waarom moet een camper waterpas staan?

Zoals gezegd is een levelsysteem een must voor camper houders die regelmatig gebruikmaken van hun camper. Het scheelt veel tijd en zorgt voor het beste resultaat. Echter, zijn de kosten van een levelsysteem ook een stukje hoger ten opzichte van de alternatieven. Levelsystemen maken in de meeste gevallen gebruik van 2 of 4 steunen. Het aantal steunen bepaald voor het grote deel de prijs. Meer steunen betekent meer comfort. Bij een levelsysteem zult u moeten denken aan kosten van 6000,- tot 8000,- euro. Of het binnen uw kostenplaatje valt laten wij aan u over, maar wat wij wel kunnen vaststellen is dat het de best mogelijke oplossing is om uw camper waterpas te maken.

Camper levelsysteem

Wat kost een levelsysteem voor een camper?

Zoals gezegd is een levelsysteem een must voor camper houders die regelmatig gebruikmaken van hun camper. Het scheelt veel tijd en zorgt voor het beste resultaat. Echter, zijn de kosten van een levelsysteem ook een stukje hoger ten opzichte van de alternatieven. Levelsystemen maken in de meeste gevallen gebruik van 2 of 4 steunen. Het aantal steunen bepaald voor het grote deel de prijs. Meer steunen betekent meer comfort. Bij een levelsysteem zult u moeten denken aan kosten van 6000,- tot 8000,- euro. Of het binnen uw kostenplaatje valt laten wij aan u over, maar wat wij wel kunnen vaststellen is dat het de best mogelijke oplossing is om uw caravan waterpas te maken.

Camper kopen

Bent u op zoek naar een officieel verkooppunt voor campers? Bezoek Veneboer Caravans en Campers en ontdek het unieke gevoel van een camper in de praktijk. Onze medewerkers geven u daarnaast graag meer informatie over ieder model, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. In alle rust langskomen? Dan kunt u bij ons ook een afspraak maken.