Caravan onderhoud friesland

Een caravan kopen is een langetermijninvestering. Na aankoop moet u de caravan namelijk ook onderhouden om de levensduur te verlengen. U wil natuurlijk niet een jaar, maar het liefst tientallen jaren plezier hebben van uw caravan. Door jaarlijks onderhoud aan uw camper te laten verrichten, kan deze heel lang mee. Hopelijk zelfs decennia! Veneboer Caravans & Campers biedt u allerlei opties voor de onderhoud en reparatie van uw caravan in Friesland, mét de beste service van de provincie. Neem contact met ons op als u vragen heeft over onderhoud en reparatie van uw caravan.

Caravan onderhoud binnen- en buitenkant

Als u binnenkort nog op reis gaat met uw caravan, of juist net bent teruggekomen van vakantie, is het goed om voor- of achteraf naar benodigd onderhoud te kijken. Met deze tips kunt u ook tijdens de vakantie de levensduur van uw caravan verlengen: 

  1. Maak de camper tijdens uw vakantie schoon; 
  2. Om vlekken te voorkomen wast u bij voorkeur ‘s avonds uw caravan of in een goede schaduwplek; 
  3. Gebruik producten die geschikt zijn om caravans mee te reinigen.
Adria Altea

Caravan reparatie Friesland

Is er een onderdeel van uw caravan stuk of heeft het schade opgelopen? Dat is heel vervelend, vooral als dat vlak voor een vakantie gebeurt. Rijden met schade aan de caravan kan onveilig zijn of voelen en juist met lange reizen is het belangrijk om met een veilig gevoel op vakantie te gaan. De werkplek van Veneboer Caravans & Campers heeft plek voor alle vormen van schade. Na reparatie van uw caravan in Friesland leveren wij uw wagen af met een BOVAG-garantie, die staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en zekerheid. Door uw schade te laten herstellen bij een BOVAG-bedrijf, werken de juiste vakmensen aan uw caravan. Zij hebben de juiste kennis in huis om uw schade snel te herkennen en te repareren. 

 

Wilt u nu al schade melden? Dan kan dat via onderstaand formulier. Vul deze in en stuur hem naar ons op. BELANGRIJK: Wij kunnen u snel helpen als uw vraag duidelijk en specifiek mogelijk omschreven is. Houd er bij de omschrijving rekening mee dat wij alleen de linker- of rechterkant van de caravan kunnen zien vanuit de rijrichting.

Wat kost een grote beurt voor een caravan?

Voor caravans bestaat er geen standaard APK-plicht. Of een caravan verplicht moet worde ngekeurd en wanneer, hangt af van het gewicht. Heeft u een caravan die lichter is dan 3.500 kilo, dan is een APK niet verplicht. Als uw caravan zwaarder is dan 3.500 kilo, dan moet deze jaarlijks een APK ondergaan.