HUUR CAMPERS

Filters

Wij van Veneboer Caravans & Campers willen u bedanken voor het bezoeken van onze pagina van ons camperverhuur. Met ruim 30 jaar ervaring bent u bij ons aan het juiste adres voor het huren van een camper. Wij zijn Dealer van Bürstner Caravans, Campers en buscampers, Adria Caravans en VANTourer buscampers, tevens zijn wij sinds 2015 als enige Nederlandse caravan- en camperbedrijf aangesloten bij de Duitse inkoopgroep Intercaravaning (IC-Line).

Waarom een camper huren?

U vraagt zich misschien af waarom u een camper zou huren. Wij begrijpen dat heel goed, want het huren van een camper is niet iets alledaags. Toch maken steeds meer mensen hier gebruik van. De voordelen van het huren van een camper hebben betrekking op het gemak. Onderhoud, stalling en de verzekeringen zijn al voor u geregeld. Dat maakt dat het huren van een camper altijd een goede keuze is.

Waarom een camper huren bij Veneboer Caravans & Campers?

De vrijheid om uw vakantie uit te stippelen zoals u zelf wilt, een luxe en comfortabele slaapplaats overal waar u gaat en een vakantie die begint op het moment dat u thuis wegrijdt. Dit zijn de voordelen van een camper huren bij Veneboer Caravans & Campers! Bovendien wordt u niet belast met de aanschafkosten, onderhoudskosten, stallingskosten, wegenbelasting en verzekeringskosten die bij het bezit van een camper of buscamper komen kijken.

Kampeerinventaris

Bij Veneboer Caravans & Campers staat service centraal. Onze prioriteit is om u zorgeloos op pad te laten gaan. Een zorgeloze vakantie, daar doet u het namelijk voor. Dat is ook dan ook de reden dat u, wanneer u een camper huurt bij Veneboer Caravans & Campers, de volgende kampeerinventaris gratis erbij geleverd krijgt:

  • kabels 230V en verloop
  • oprijblokken
  • veiligheidshesjes
  • gasflessen
  • toiletvloeistof

Camperverhuur bij Veneboer Caravans & Campers geschiedt via de algemene BOVAG verhuurvoorwaarden. Een camper huren? Dat doet u bij Veneboer Caravans & Campers!

Heeft u interesse in het huren van een camper? Kom bij ons langs of neem telefonisch contact op via 0512-521111.