HUUR CARAVANS

Filters

Wilt u een caravan huren? Wij van Veneboer Caravans & Campers willen u bedanken voor het bezoeken van onze pagina van onze caravan verhuur. Met ruim 30 jaar ervaring bent u bij ons aan het juiste adres voor een caravan huren. Wij zijn dealer van Bürstner Caravans, Campers en buscampers, Adria caravans en VANTourer buscampers. Tevens zijn wij aangesloten bij de Duitse inkoopgroep Intercaravaning (IC-Line).

Voordelen caravan huren

Een caravan huren, dat klinkt goed. En toch is het voor veel mensen ook een beetje gek, want de caravan is geen eigendom en dus moet je er eerst aan wennen. Caravans huren heeft veel voordelen. Je hoeft bijvoorbeeld niet stil te staan bij onderhoud, de stalling en verzekeringen. Dat bespaart je geld en kopzorgen, en zorgt ervoor dat je zorgeloos op vakantie kunt gaan in de wetenschap dat alles al voor je geregeld is. Een caravan huren? Altijd een goede keuze!

Waarom een caravan huren bij Veneboer Caravans & Campers

Zorgeloos de vrijheid van een kampeervakantie ervaren, zelf bepalen waar je naartoe gaat zonder ergens aan vast te zitten, uw eigen auto ter beschikking hebben op uw vakantiebestemming en uw eigen sanitaire voorziening. Dit zijn de voordelen van een caravan huren bij Veneboer Caravans & Campers! Bovendien wordt u niet belast met de aanschaf-, onderhouds-, stallings-, en verzekeringskosten die bij het bezit van een caravan komen kijken.

Kampeerinventaris

Bij Veneboer Caravans & Campers staat service centraal. Onze prioriteit is om u zorgeloos op pad te laten gaan, waar en wanneer u ook onderweg gaat naar uw bestemming. Om deze reden krijgt u, wanneer u een caravan huurt bij Veneboer Caravans & Campers, de volgende kampeerinventaris gratis erbij geleverd:

  • 2 Caravanspiegels
  • 2 Volle gasflessen
  • Aansluitsnoer 230V + verloop CEE
  • Disselslot
  • Opstap
  • Stormband voor de voortent
  • Toiletvloeistof en toiletpapier
  • Uitdraaislinger
  • Voortent met frame en haringen

Caravanverhuur bij Veneboer Caravans & Campers geschiedt via de algemene BOVAG verhuurvoorwaarden. Zo bent u verzekerd van een huurcaravan die voldoet aan alle richtlijnen en kunt u op een prettige manier genieten van uw vakantie.

Heeft u interesse in het huren van een caravan? Kom bij ons langs of neem telefonisch contact op via 0512-521111.